whiteboard med leverancestyring

Ledelse og leverancestyring konsulenter

Find erfarne konsulenter til ledelse og leverancestyring

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

En af de vigtigste opgaver ved et it-projekt er god ledelse og leverancestyring. Det er nemlig vigtigt at have fuldstændig styr på, hvornår leverancerne kommer og hvornår systemet forventes at kunne tages i brug. Mange virksomheder har fejlet ved ikke at have ordentligt styr på leverancestyring og dermed udsat væsentlige forretningsmål.

Hos Avenida har vi mange års erfaring med at ansætte dygtige konsulenter til ledelse og leverancestyring af it-projekter. Vores erfarne specialister hjælper jer med at få kortlagt projektet og lavet de nødvendige opfølgninger.

Når vi udfylder formularen her på siden, har du cv’er fra dygtige konsulenter inden for ledelse og leveranceledelse på under 24 timer på hverdage.

Stor erfaring med ansættelse af konsulenter

Hvis du vælger os til at hyre jeres næste konsulenter inden for ledelse og leverancestyring, så får du glæde af de mange års erfaring, som vi har med at ansætte dygtige it-konsulenter til forskellige projekter.

Vi har et kæmpe netværk af konsulenter i hele Danmark, hvilket øger din sandsynlighed for at finde lige præcis den konsulent, som passer perfekt ind i jeres projekt. Det kan være afgørende for jeres succes, at I får en ekspert med den helt rette specialisering.

Hvis I står overfor at skulle ansætte et team til ledelse og leverancestyring på et stort projekt, kan vi også hjælpe. Både ift. at få defineret det bedste team og fundet de rette kandidater til at danne teamet.

Områder

Ledelse og leverancestyring er en bred term, og denne funktion kan derfor opdeles i mange underområder, som alle er vigtige for at stå med godt slutresultat, når projektet leveres.

Projekt- og programledelse

Projekt- og programledelse er på et ret overordnet niveau, hvor der sørges for at projektet flytter sig i den rigtige retning, alle de involverede parter er enige om forløbet og at det hele går efter planen.

Forandringsledelse

Nye systemer kommer ofte i forbindelse med store forandringer i virksomhedens og dens processer. Derfor er det også vigtigt at tænke forandringsledelse ind i processen, når der udvikles nye systemer. Det nye system opnår nemlig først sin værdi i det øjeblik, hvor alle dets brugere forstår det og ønsker at bruge det.

Proces- og forretningsanalyse

For at bygge et godt system, skal der være styr på processer og selve forretningen. Det er fuldstændigt essentielt at en it-konsulent, som er tilknyttet til projektet, har et godt indblik i forretningen.

Digital transformation

Digital transformation dækker over det, som mange virksomheder har oplevet gennem de seneste årtier. Hele forretninger har skulle omlægge deres produktion, salg, markedsføring, lager mv., da de digitale muligheder ændrer markedet.

Process Mining

Process Mining er en proces, hvor man monitorerer processer som de rent faktisk sker i produktion og skaber indsigter som gør, at man kan forbedre disse. Dette kan både være interessant at gøre på et system, inden man sætter strategien for en migrering, men det giver også god mening at gøre løbende på de systemer, som virksomheden bruger.

Scrum

Scrum er et framework, der benyttes af mange udviklingshuse og –teams. Det er et framework hvor der er nogle klare definerede roller og et effektivt workflow til udviklerne. Scrum er primært kendetegnet ved, at der arbejdes i sprint, hvor en gruppe definerede opgaver skal løses inden for to uger.

Teknisk projektledelse

Teknisk projektledelse er, som navnet antyder, langt mere nede i selve materien. Her skal der tages stilling til tekniske valg som eksempelvis valg af programmeringssprog, framework og database. Samtidigt kan der løbende opstå behov for, at der træffes vigtige beslutninger ift. strukturen og hvordan arbejde udføres.

Vigtige dele af leverancestyring

Kravspecifikation

Det er vigtigt i første omgang at have en fyldestgørende kravspecifikation, så det fra starten er tydeligt hvad der skal udvikles og i hvilken rækkefølge. Kravspecifikationen bliver en køreplan for udviklerne og bliver også vigtigt, når projektet skal estimeres ift. antal timer og udviklere.

Delleverancer

Dette er især relevant, hvis der arbejdes på et stort projekt. Her bør det inddeles i nogle mindre leverancer, så man har bedre styr på, om tidsplanen følges under udviklingen. Med en dygtig konsulent inden for ledelse og leverancestyring bliver der taget hånd om at få inddelt projektet i de rette delleverancer.

Løbende erfaringsudveksling

Det er vigtigt at lade alle de involverede parter udveksle erfaringer løbende. Dette skal både gøres ift. udfordringer, løsninger og strategiske valg. Har man et stort team af udviklere, vil man ofte kunne få et smartere bygget system ved at lave løbende erfaringsudveksling. På denne måde kan man også imødekomme eventuelle misforståelse, når løsninger og processer bliver sagt højt.

Skal vi finde jeres eksperter til ledelse og leverancestyring?

Vi har gennem mange år arbejdet på vores metode til at matche de bedste kandidater med virksomheder. Derfor tør vi også påstå, at vi er i stand til at matche de dygtigste konsulenter inden for ledelse og leverancelevering, uanset projektets art eller størrelse.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at række ud til os og få præsenteret mulige kandidater til jeres projekt. Fordi vi har så stor en database over dygtige konsulenter kan vi sørge for, at I har kandidater i indbakken inden for 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside