Computer der viser JavaScript

JavaScript-konsulent

Find specialister til udvikling i JavaScript

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder med at få finde de bedste JavaScript-udviklere, til mange forskellige typer opgaver. Vi har en stor database, som blandt andre indeholder JavaScript-specialister inden for alle de forskellige frameworks og biblioteker.

Vi finder og matcher markedets dygtigste konsulenter, der passer bedst til netop jeres projekt.

Du skal blot udfylde formularen og så klarer vi resten. Indenfor bare 24 timer (på alle hverdage) vil du have kvalificerede CV’er fra dygtige JavaScript-udviklere i din indbakke. Vores service er ganske gratis og helt uforpligtende.

Lidt om JavaScript

JavaScript stammer helt tilbage fra 1995, hvor det blev udviklet for at skabe en mere dynamisk oplevelse for brugeren. I starten hed det faktisk LiveScript, men det varede kun i få måneder, før det blev omdøbt til JavaScript, som også er det navn, det går under i dag – dog ofte kortet til js (som også er den mest almindelige fil-endelse for dedikerede JavaScript-filer).

Navnet JavaScript har før ledt til forvirring, da det lyder som et spin-off-sprog til Java, men de to sprog har dog ingen relation og er helt forskellige.

Et sprog der eksekveres i browseren

Som vi nævner lidt tidligere, så er JavaScript primært et sprog, der eksekveres af browseren – i modsætning til mange andre sprog, der eksekveres af en server. Det betyder også, at vi står med et sprog, der skal eksekveres af en lang række forskellige browsere. Langt hen ad vejen reagerer disse browsere ens på JavaScript-kode, men det er vigtigt at tænke i, hvor kompatibelt koden er ift. gamle browsere.

Da sproget eksekveres i brugerens egen browser, vil man også skulle tænke over, hvor ressourcekrævende koden er. Laver man for meget JavaScript-kode, som animerer for mange elementer på samme tid, vil det kunne gøre brugerens computer langsom og give en dårlige oplevelse på websitet.

Populære frameworks

Der er gennem tiden udviklet mange forskellige frameworks og biblioteker til JavaScript. Disse gør udvikling af komplekse funktioner lettere og mindre tidskrævende, men det betyder også, man skal træffe det rigtige valg, når man vælger framework/bibliotek, som man bygger i. Det er vigtigt, at de givne framework kan håndtere alle de behov, websitet måtte få brug for, og så er det vigtigt, at det tilbyder en fleksibilitet, så man let kan videreudvikle egne funktioner.

Når man er specialist i JavaScript, betyder det ikke nødvendigvis, at man er ekspert i samtlige af disse, og derfor vælger man typisk en JavaScript-udvikler, som har erfaring med det specifikke framework, der skal arbejdes med.

Af populære frameworks/biblioteker kan nævnes:

Muligheder med JavaScript

Eftersom sproget har været gennem en massiv udvikling, findes der nærmest ikke begrænsninger for, hvad en JavaScript-specialist vil kunne udrette i sproget. Dog bruges det stadig primært til at lave en interaktiv/dynamisk brugerflade.

Mulighederne i JavaScript strækker sig så bredt, at man ikke på få linjer kan beskrive, hvad sproget kan. Det kan være alt fra at lave en interaktiv platform med drag-and-drop-funktion til at bygge en avanceret beregner, som foretager alle udregningerne i det, du taster.

Hvis du er interesseret i at høre, hvilke muligheder der er med JavaScript, og om det er en JavaScript-konsulent, I har brug for, så sidder vi klar til at hjælpe.

Vi har rådgivet kunder gennem mange år, og hjælper ikke kun med at ansætte de rigtige eksperter – men også at få planlagt projekterne på bedste vis, inden der ansættes folk.