Mand udvikler på computer

Angular-konsulent

Find markedets dygtigste Angular-konsulenter hos os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Angular er et moderne web framework, som benyttes af mange udviklere. Programmet benyttes i særlig grad til udvikling af webapplikationer, og med værktøjet Ionic kan Angular også bruges til app-udvikling.

Hos Avenida har vi stor erfaring med at finde de dygtigste Angular-specialister og konsulenter til vores kunder. Vi har en stor database over udviklere, som har specialiseret sig i Angular, og som har mange års erfaring med at arbejde i programmet.
Hvis du udfylder formularen her på siden, har du CV’er fra dygtige Angular-freelancere i din indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Fordele ved Angular

Angular er et frontend framework, skerevet i JavaScript, som sikrer en mere simpel og intuitiv brugeroplevelse. Med dette framework skal HTML og CSS nemlig kun indlæses én gang, når en bruger besøger siden. Derudover er det et komponent-baseret program, som håndterer data-binding, navigation og serverkommunikation.

Der er mange fordele ved at bruge dette framework. Især til udvikling af progressive web apps (PWA), hvor der bruges flere af de funktioner som Angular indeholder, er det et godt redskab. Angular har den mulighed at dirigere både apps og hjemmeside fra ét betjeningspanel.
Platformen indeholder mange funktioner, som muliggør at udvikle mindre fra bunden og gør arbejdet mere overskueligt. F.eks. ændres templates til optimeret kode, hvilket giver en fordel når der kodes fra bunden.

Endnu en fordel ved Angular er programmets performance. Alle templates ændres til optimeret kode, hvilket giver en fordel når man koder fra bunden. Samtidig kan det fungere med andre frameworks, platforme og kodesprog som f.eks. PHP, .Net og Node.js.

Vi finder den perfekte Angular-udvikler til jeres projekt

Det kan være afgørende for et projekts succes at finde og arbejde med den rigtige Angular-konsulent. Dét har vi heldigvis specialiseret os i. Vi finder og matcher de rette konsulenter og freelancere til ethvert IT-projekt.

Vi skal blot bruge lidt informationer om projektet, og så går vi i gang med at finde en IT-konsulent, som passer til opgaven. I har CV’er fra relevante og kvalificerede Angular-udviklere i jeres indbakke inden for 24 timer (på alle hverdage).

Vores service er helt gratis og uforpligtende at bruge.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside