web-/softwareudviklere

Konsulenter til app-udvikling

Find specialister i udvikling af apps gennem os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Det er blevet populært med udvikling af apps, da disse kan være med til at give kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere en bedre brugeroplevelse, end man kan give på et ordinært website. Samtidigt kan apps også være med til at skabe en øget relation til kunder, som vælger at have en dedikeret app fra jeres forretning.

Hos Avenida har vi stor erfaring med at ansætte dygtige app-udviklere for virksomheder på konsulentbasis. Vores service hjælper jer med at finde frem til lige præcis de it-konsulenter, der passer bedst til jeres projekt.

Du skal blot beskrive jeres projekt her på hjemmesiden, og så sørger vi for, at der kommer cv’er fra dygtige app-udviklere i din indbakke inden for 24 timer på hverdage.

Fordelen ved en native app

Uanset om man arbejder med Android eller iOS, så får man mulighed for at benytte flere funktioner og få en mere friktionsfri oplevelse, når man udvikler en native app. Det er ofte, når man får brug for at samarbejde med enhedens hardware, at det giver nogle klare fordele at arbejde med en app. Det kan eksempelvis være ift. at få adgang til kamera, filsystem, ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser. Selvom mange af tingene godt kan lade sig gøre i en web-applikation, så fungerer det langt bedre i en app, som er udviklet direkte til platformen.

Er man seriøs omkring sin app, anbefaler vi, at man får udviklet både en Android-app og iOS-app. Der findes heldigvis programmer i dag, hvor man udvikler sin app i et sprog, og så bliver den compilet til både iOS og Android.

App-udvikling til alle styresystemer

Der er heldigvis ikke så mange forskellige styresystemer, som vi skal være opmærksomme på, når der udvikles en app. Stort set hele markedet er ejet af Apple og Google, der til sammen har omkring 99% af markedet. Herunder kan du læse lidt om deres styresystemer.

Apple iOS

iOS er, på samme måde som Apples andre styresystemer, specielt på den måde, at de er udviklet eksklusivt til Apples egne enheder. Da styresystemet kun bruges på Apples enheder, er der lidt færre ting, man skal være opmærksom på ift. udviklingen af sin app. Vores konsulenter har bred erfaring med udvikling af apps og kan sørge for, at den står snorlige på alle Apple-enheder.

Læs mere om udvikling af iOS-app

Google Android

Fra en af verdens største tech-giganter har vi den største spiller på markedet. Med over 70% af markedet har Google virkelig ramt plet med deres styresystem. I modsætning til Apple har Google udviklet et styresystem, som bruges af mange forskellige telefoner. Så selvom Google også har deres egen serie telefoner (Google Pixel), der naturligvis kører på Android, så skyldes Googles kæmpe markedsandel, at systemet bruges af store udbydere som Samsung, Huawei og OnePlus.

Læs mere om udvikling af Android-app

Formål med udvikling af apps

Der findes mange gode grunde til, at der bliver udviklet så mange apps. Herunder har vi samlet nogle af de typiske formål, vores kunder har.

Kundeloyalitet

Det er et klassisk eksempel, som du med stor sandsynlighed allerede kender fra din dagligdag. Man får nogle fordele, hvis man henter en app fra en given virksomhed. Det er især populært hos fysiske butikker, restauranter, caféer og seværdigheder. Disse apps kan give adgang til rabatter, yderligere information eller bedre vejledning.

Support

Har man kunder over en længere periode, så kan en app være en god måde at yde en ekstra support på. Her kan kunder få mere skræddersyet hjælp til deres udfordringer og have en hurtigere måde at komme i kontakt med jeres supportere på.

E-handel

Denne er primært tiltænkt webshops, der har kunder, som handler hyppigt hos dem. Man vil nemlig sjældent få folk til at downloade en app for at foretage et enkelt køb. Har man loyale kunder, kan man udvikle en app, som giver dem en bedre shopping-oplevelse og mulighed for nogle fordele.

Omfavn hele kunderejsen med en app

Når man taler om kunderejser, så handler det om at være dækket ind på alle platforme, så man ikke mister kunden. Som virksomhed ønsker man at være til stede der, hvor ens kunder leder – hvilket kan betyde at have website, sociale medier, YouTube-kanal, forretningsfortegnelser og apps.

Udvikling af en app vil ofte hjælpe i den del af kunderejsen som omhandler gensalg og fastholdelse. Vores konsulenter kan også hjælpe jer med sparring og rådgivning ift. hvorvidt en app er en god idé for jeres forretning.

Vigtigheden af en erfaren app-udvikler

Når man udvikler apps, stilles der en række krav fra de forskellige apps-stores. Udvikler man sin app i for lav kvalitet, kan man ende med slet ikke at få lov til at udgive den. Apple har især været kendt for at have rimelig strikse krav ift. performance og størrelse på en app. Udover at få lov til at udgive sin app, skal man naturligvis også sørge for, at den fungerer fint på tværs af mange forskellige enheder.

Dette stiller store krav til ekspertisen hos den konsulent, der skal udvikle jeres app. En person med begrænset erfaring inden for udvikling af apps vil muligvis ikke kende til alle de afkroge, man skal være opmærksom på, og det kan i værste fald betyde, at man ender med en app, hvor store dele af koden kræver en omskrivning.

Derfor anbefaler vi også, at man – hvis muligt – finder en udvikler som har erfaring med den type af app, som I ønsker at få lavet. Det kan eksempelvis være en app-konsulent, der har siddet med lignende funktioner, systemer eller integrationer.

Skal vi finde jeres næste app-udvikler?

Ønsker man at få succes med en app, er det vigtigt, at man har en udvikler, som er specialiseret i app-udvikling. Lige præcis det er vi eksperter i at levere. Vi har en stor database med app-udviklere, som er klar til at hjælpe jeres projekt i mål. Alle vores specialister ansættes på freelance-basis, hvilket giver jer en god fleksibilitet.

Vi har gennem mange år arbejdet med at ansætte it-konsulenter hos forskellige virksomheder. Vi optimerer løbende vores proces for at opretholde den høje kvalitet, vores kunder er vant til. Selv i tider, hvor specialister synes umuligt at finde, kan vi finde de helt rette eksperter til jeres team.

Beskriver du jeres projekt her på siden, sørger vi for at sende cv’er på dygtige app-udviklere til din indbakke inden for 24 timer på hverdage. Vores service er naturligvis gratis og ganske uforpligtende. Vi yder også gerne rådgivning ift. at få opbygget det bedste team til udvikling af jeres app.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside