Python-konsulent

Find dygtige Python-udviklere på konsulentbasis her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Python er et dynamisk programmeringssprog, som har den fordel, at det er uafhængigt af platforme. Python blev oprindeligt udviklet af hollænderen Guido van Rossum i 1991. Da Guido van Rossum udviklede programmeringssproget satte han to kriterier som lød: Det skal være let at lære og let at læse!

Hos Avenida hjælper vi virksomheder med at få dygtige, erfarne og stabile udviklere ind på konsulentbasis. Vi har et stort netværk af Pyhton-udviklere, og vi kan derfor finde den helt rigtige konsulent til jer.

Du skal blot give os lidt information omkring jeres projekt, og så matcher vi jer med de bedste kandidater på markedet. Udfyld formularen og modtag allerede CV’er inden for 24 timer (på alle hverdage). 

Hvad er Python?

Python er et multi-paradigme-sprog, hvilket gør at udviklerne ikke skal bruge en bestemt udviklingsmetode. Der er frie rammer og det en af faktorerne, som gør det nemt at bruge.

Fordelene er mange. Python understøtter blandt andet objektorientering, struktureret programmering, funktionel programmering og aspektorienteret programmering. Andre paradigmer er understøttet af udvidelser.

For eksempel udvider pyDBC og Contracts for Python kontraktprogrammering på samme måde som programmeringssproget Eiffel.

Python bruger dynamisk ”typetjek” og ”garbage collection”.

En væsentlig funktion er den dynamiske binding, dvs. at navne på funktioner og variable først tilknyttes deres respektive objekter når de afvikles.

Som kontrast til mange andre kodesprog, er grammatikken meget simpel, og langt hen ad vejen fri for overflødige elementer i koden.

Den største forskel fra andre programmeringssprog er, at der ikke bruges tegn til at angive de forskellige niveauer. I stedet angives en logisk opdeling ved at rykke elementer ind med mellemrum eller tabulatortegn.

Hvad kan man bruge Python til?

Netop fordi Python er dynamisk, har det mange anvendelsesmuligheder.

Hvis du f.eks. arbejder med webudvikling, er der masser af Python web frameworks som Django, Flask og Pyramid, du kan arbejde i. Django er den mest populære framework til Python.

Det er et gratis, open source high-level web framework, som er nemt at lære og giver et godt design.

Når det kommer til data science, er Python populært.

Python har et stort sortiment af biblioteker til at arbejde med big data. Især når det kommer til Machine Learning, betragtes Python som det foretrukne sprog.

Tastesystem og biblioteker

Alle programmeringssprog bruger et tastesystem, der formaliserer, hvilke kategorier af objekter det kan arbejde med, og hvordan disse kategorier behandles.

Python bruger duc-typning. Udtrykket kommer fra ordsproget “Hvis det går som en and, og det lyder som en and, så må det være en and.”

Python giver udvikleren mulighed for at definere deres egne tastninger ved at bruge klasser (classes). Det bruges oftest til objektorienteret programmering.

Pythons store standart bibliotek af kodemoduler, der anses som en af dets største styrker, giver værktøjer, der passer til mange opgaver.

Python standard bibliotek er Python-udviklernes højre hånd.

Det er næsten umuligt at kode i Python, uden at gøre brug af kodebiblioteket.

Modulerne er opbygget af en masse standart kode, som hjælper udviklerne så de ikke selv skal kode alt fra bunden.

Pythons popularitet

Som du nok kan læse, er Python et populært kodesprog af mange grunde.

Heriblandt fordi udviklingssproget er fleksibelt, begyndervenligt, produktivt og har et stort support-bibliotek, som hjælper udvikleren gennem mange lange processer.

Derudover er det et begyndervenligt sprog, med stor fleksibilitet og produktivitet.