Forside > Opgaver > Freelance – Lead Developer .NET, København

Freelance – Lead Developer .NET, København

Deadline: 17/12/2020 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Vores kunde i København søger en erfaren Lead Developer, der kan bistå med udviklingen af en app. Kunden benytter .NET Core, Angular 8+ og Ionic. Du har derfor med stor fordel erfaring med disse teknologier. App’en har eksisteret i 18 måneder og skal i de kommende år have indarbejdet en lang række nye anvendelsesmuligheder.

Opgavelængde: 12 måneder + forlængelser
Omfang: 100%
Opstart: Hurtigst muligt
Lokation: København, onsite (pt. remote grundet Covid-19)
Sprog: Dansk

Kunden har i det seneste år set en meget stor stigning i brugen af app’en, hvilket har givet en fornyet fokus på såvel nyudvikling som fejlretning af bugs, vedligehold generelt, samt sikring af non-funktionelle krav såsom oppetid. Du vil som Lead Developer komme til at stå i front for et team af seniorudviklere og vil sammen med Scrum Masteren og projetlederen sikre at, at teamet når sine mål. Dine arbejdsopgaver, udover at indgå som udvikler i teamet, vil være at opsamle informationer fra relevante stakeholders, herunder projektlederen, product owneren og øvrige team leads.

Som Lead vil du være en aktiv del af de tekniske diskussioner for at sikre de bedste nye løsninger samt forbedringer af de eksisterende. Du vil ligeledes stå for planlægningen og udviklingen af features og releases, sikre aftaleoverholdelse og stå for kvalitetskontrol af koden (code review, unit tests mv.). Ligeledes vil dju skulle arbejde tæt sammen med teamets arkitekt for at sikre sammenhæng med infrastrukturkomponenterne. En uformel del af opgaven er ligeledes at sikre, at teamet performer og trækker i samme retning.

MinSundhed er en 1½ gammel app for borgere, som er tænkt som paraply-app’en til sundhedsvæsnet. MinSundhed indeholder for nuværende borgerens sundhedsdata (del-mængde), sundhedsoplysninger og en række links til andre relevante apps.
Der er en større mængde af ny udvikling-projekter, som skal implementeres i MinSundhed over de næste par år, samtidig med at der også skal holdes fokus på fejlretning af bugs og vedligehold af app’en generelt.
I forbindelse med COVID-19 situationen er MinSundhed blevet downloaded mere end 800.000 gange, og brugerne logger også flittigt på app’en for at se deres COVID-19 LabSvar. Det er i denne forbindelse blevet tydeligt, at MinSundhed og specielt den bagved liggende infrastruktur – ikke helt er designet til dette load.

I sundhed.dk er udviklerne organiseret i teams, hvor et stort team varetager udviklingen af MinSundhed. I starten af 2021 vil der blive fokuseret på: Stabilisering aktiviteter, fejlrettelser og vedligehold, senere vil teamet blive under opdelt i én videreudviklings- og én drift/vedligeholds-gruppe.

Nødvendige kompetencer:
• C# (4.8 og dotnetcore), Angular (nyeste), Ionic (nyeste, android & ios), MSSQL, Microservice arkitektur, Distribuerede systemer

Det er godt at have kendskab til:

  • Hyper-V
  • CI/CD i TFS
  • Scrum
  • Prince 2

Personlige kompetencer:

  • Er både faglig og organisatorisk koordinator
  • Går foran – og viser vejen
  • God til at lydte til andre faglige eksperter

Kontakt os med det samme:
Har du de rette kompetencer, så send dit CV til mtaylor@avenida.dk med det samme!