Softwareudviklings-konsulenter

Vi er et agilt konsulenthus, dedikeret til at matche virksomheder med de bedste freelance softwareudviklingskonsulenter på markedet.

Find erfarne freelance softwareudviklere

Hos Avenida hjælper vi virksomheder med at rekruttere dygtige, erfarne og stabile softwareudviklere ind på konsulentbasis. Vi har et stort netværk af softwareudviklere, og vi kan derfor finde den helt rigtige konsulent til jer, uanset opgave, sprog eller platform.

Du skal blot give os lidt information omkring jeres projekt, og så matcher vi jer med de bedste kandidater på markedet. Udfyld formularen og modtag allerede CV’er inden for 24 timer.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon, hvor vi kan hjælpe med sparring og behovsanalyse. Onboarding af en ny it-konsulent skal være nemt og problemfrit, den del vil vi gerne sikre samt jeres opgave bliver løst enkelt og effektivt.

Ulrik Calum

Jeg ser frem til at høre fra dig

Ulrik Calum
Senior Partner

+45 31 26 33 66

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Programmeringssprog

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige programmeringssprog, og det er nødvendigt at finde en dygtig softwareudvikler med dyb viden omkring det sprog, I arbejder med, hvis I vil have succes med projektet. Vi har ansat it-konsulenter hos virksomheder gennem mange år, og denne erfaring bruger vi, når vi matcher softwareudvikler med virksomheder.

De mest udbredte sprog

I en verden med et næsten uendeligt antal programmeringssprog, er der naturligvis nogle, som dominerer markedet. Disse sprog er fundamentet i mange af de store CM- og shop-systemer som eks. WordPress, Drupal, Umbraco, Magento og PrestaShop.

Her kan du se et udvalg af de sprog, vi ofte ansætter softwareudviklere til:

java-kode

Frameworks og biblioteker

Udover selve kodesprogene findes der også forskellige frameworks/biblioteker under de forskellige kodesprog. Dette kan både være nogle bestemte fremgangsmåder for brugen af sproget og en række forud-programmerede funktioner.

Der findes eksempelvis et stort udvalg af kodebiblioteker til JavaScript, hvor nogle af de mest kendte er Angular, React og jQuery. Ligeledes findes der store kodebiblioteker til CSS, hvor de mest kendte er Bootstrap, Foundation og Bulma.

Udover bibliotekerne findes der også frameworks/patterns, der mere ses som en fremgangsmetode for at skabe logisk opdeling af de forskellige roller, koden har. Som eksempel findes det kendte MVC-pattern, som bruges på tværs af mange sprog. MVC står for Model View Controller, og betyder, at koden skal opdeles herefter. Det vil sige, der bygges modeller (skaber forbindelse til databasen), views (som er det brugeren ser) og controllers (der sørger for forespørgslerne/kommunikationen).

Skal man lave komplekse ting, kan erfaring med det konkrete framework/pattern være et must hos den specialist, I får tilknyttet til projektet, da det oftest kræver en rimelig stor indgående viden at arbejde i.

Mindre udbredte kodesprog


Selvom førnævnte kodesprog står for de fleste moderne løsninger, er der stadig ofte brug for specialister på de sprog/teknologier der enten bruges i et mindre omfang eller er helt eller delvist outdatet. Der findes nemlig stadig mange store systemer, som er bygget på disse teknologier.

Nogle af dem er så integreret med andre systemer, at de på nuværende tidspunkt ikke kan migreres totalt, hvor andre er i en løbende migreringsproces.

Herunder kan du se en oversigt over programmeringssprog som vi fortsat ofte ser i markedet, selvom disse sprog ikke er blandt de mest populære.

Formål med softwareudvikling

Det er vigtigt også at have øje for formålet med softwareudviklingsopgaven, når man skal vælge den helt rigtige konsulent. Typisk skelner man mellem fire store overordnede formål, som er nyudvikling, vedligeholdelse/drift, udbedring af fejl og migrering.

kode på computer

Nyudvikling

Her findes der typisk ikke et nuværende system, der skal tages højde for. I har muligvis lavet kravspecifikation og wireframes, der detaljeret forklarer, hvad der skal udvikles.

Udover at softwareudvikleren skal udvikle systemet, skal der også træffes nogle vigtige valg ift. valg af sprog, database, struktur og fremgangsmetode.

Har man en erfaren softwareudvikler med i denne del af fasen, vil det kunne spares signifikante mængder af tid på den lange bane, da der udvikles på en effektiv, logisk og struktureret måde.

Vedligeholdelse/drift

Hvis I har et system, der i forvejen fungerer og betjener en masse brugere, vil I få brug for en softwareudvikler til at vedligeholde systemet.

Uanset hvor velfungerende et system, man har bygget, vil der med tiden opstå fejl og nye behov. Det kan eksempelvis være API-integrationer der skal opdateres, fejl i nye browsere eller dalende performance som resultat af en voksende brugerbase på platformen.

En freelance-softwareudvikler vil typisk være en rigtig god løsning, da freelanceren vil kunne lægge det antal timer, som driften kræver – i nogle måneder vil der være behov for mange timer, hvor der i andre måneder vil være et begrænset behov.

programmering på computer
Konsulent-computer

Udbedring af fejl

Hvis I er blevet bekendt med en fejl i jeres system, så skal denne naturligvis udbedres så hurtigt som muligt.

Har I ikke en softwareudvikler-ressource, I kan trække på, så kan vi hjælpe. Vi har et kæmpe netværk af freelance-softwareudviklere, så vi har med garanti også en, der kan løse fejlen i jeres system.

Når I udfylder formularen her på siden, kan I kort beskrive fejlen og det system, der skal arbejdes i – og så sørger vi for at matche det med softwareudviklere, der har kendskab til netop jeres platform.

Migrering

De fleste systemer vil med tiden skulle gennem en migrering af den ene eller anden art.

Enten store, komplekse systemer, der skal migreres komplet til et nyt (mere moderne sprog/system) eller mindre dele/integrationer der skal opdateres.

Migreringer er typisk set, da der er en stor udvikling i programmeringssprog og teknologier på markedet.

Kigger vi et årti tilbage, var der blot en brøkdel af de sprog og teknologier, vi kender i dag.

konsulenter skriver på whiteboard

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Lad os finde jeres næste softwareudviklerkonsulent

Står I med et behov for en softwareudvikler, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder.

Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette softwareudvikler.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante CV’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage).

Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside