Forside > Opgaver > Freelance – M365 Governance – Sjælland/Remote

Freelance – M365 Governance – Sjælland/Remote

Deadline: 14/02/2021 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Til to større opgaver i Vest- og Nordsjælland leder vi efter en erfaren konsulent med grundlæggende viden om og erfaring med at arbejde med Microsoft 365 Governance i relation til implementering og forankring af Microsofts centrale samarbejdsværktøjer, med specifik erfaring og viden indenfor nedenstående områder. Opgaven skal leveres i samarbejde med kunden og det øvrige konsulentteam.

• Erfaring med at implementere Microsoft Groups, SharePoint, Teams og OneDrive
• Indsigt i konfigureringsmuligheder og settings i forbindelse med implementering af Microsoft Groups, Sharepoint, Teams og OneDrive
• Opsætning af best practice politikker og guiding principles indenfor f.eks. struktur og navngivningsstandarder, adgangstyring, administratorrettigheder, deling med eksterne mv.
• Erfaring med udarbejdelse af nye processer og arbejdsgange samt User Adoption

Der er tale om en kombination af forståelse for værktøjet, konfiguration af et fornuftigt setup samt en øvelse i forandring af en kultur omkring bl.a. samarbejde, møder og øvrige værktøjer i suiten. Der vil for begge opgaver indgå beskrivelse af og sparring til implementering af governance for M365, sparring til udrulning af M365, og forberedelse af udrulning af M365 hos kunderne.

Opgavens omfang: ca. 500-600 timer fordelt på to projekter, som samlet set vil fylde 4 dage om ugen (kan variere henover perioden).
Forventet periode: februar til juni
Lokation: Primært remote, og ellers Vest- eller Nordsjælland

Har du de rette kompetencer?
Så send dit opdaterede CV med det samme til mtaylor@avenida.dk. Kandidater udvælges løbende.