Forside > Opgaver > Fullstack udvikler, København

Fullstack udvikler, København

Deadline: 26/06/2021 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i København søger en erfaren fullstack udvikler (se den ønskede stack nedefor). Konsulentens primær opgave er at udvikle nye services, tilpasse eksisterende samt konfiguration af systemets setup, herunder tilsvarende opgaver indenfor udvikling og tilpasning af de nødvendige integrationer i form af særskilte udviklingsforløb i agile sprints. Udviklerne skal derfor, under den valgte udviklingsmetode arbejde med de teknologier og værktøjer.

Typiske arbejdsopgaver vil være:
-Være Single Point of Contact for de øvrige ressourcer i teamet.
-Udvikling med fokus på konfigurering af standardløsningen, herunder gennemførelse af særskilte udviklingsforløb i et enkelt team, såvel som på tværs af agile teams.
-Analysere og designe konfigurering af standardløsningen til opfyldelse af forretningskrav og tekniske specifikationer, herunder at udarbejde user stories etc.
-Analysere, designe og udvikle services tilføjelse til standardløsningen i det omfang opfyldelse af forretningskrav og tekniske specifikationer ikke kan opnås ved konfigurering, herunder udarbejde user stories etc.
-Udvikle nye og opdatere eksisterende integrationer til understøttelse af systemets interaktion med andre systemer
-Implementering og udvikling af sikkerhed, logning, kryptering og certifikater i den nyudviklede del af standardsystemet.
-Gennemføre kodeoptimering og unittest af den udviklede kode samt deltage i performancetest af systemet samt øvrige ikke-funktionelle tests.
-Dokumentation af kode, herunder udarbejdelse af transitionspakker for overdragelse af koden til Kundens valgte driftsoperatør.
-Deltage i stand-ups og andre agile ceremonier anvendt i kundens IT-program.

Arbejdssted: København
Omfang: 100 %
Opstart: Fleksibel opstart – mellem nu og d. 16. august
Længde: Indtil december 2023
Sprog: Dansk & engelsk

Vi har brug for en konsulent med flest mulige af følgende kvalifikationer:
-Minimum 5 års erfaring med analyse, design og udvikling af komplekse servicebaserede løsninger, herunder dokumentation af disse med transition til drift for øje.
-Minimum 2-3 års erfaring med analyse, design og udvikling af komplekse servicebaserede løsninger, herunder dokumentation af disse med transition til drift for øje. (Udvikler)
-Erfaring med anvendelse af hele eller dele af den software stack der anvendes: Unix/Linux, Docker, Kubernetes, Kafka, Java og React
-Erfaring med analyse, design og udvikling af integrationer mellem systemer.
-Erfaring med DevOps udvikling
-Erfaring med indgå i et skaleret agilt udviklingsmiljø (fx SAFe).

Har du de rette kompetencer?

Send straks dit CV og angiv, hvor hurtigt du vil kunne starte på ucalum@avenida.dk