Forside > Opgaver > Java Developer – Århus / Remote

Java Developer – Århus / Remote

Deadline: 31/03/2024 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland
  • Remote

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

På vegne af vores klient leder vi efter en senior Java backend udvikler til at indgår i kundens eget team med ansvar for vedligeholdelse og videreudvikling af et af kundens egne SaaS-baserede systemer til den finansielle sektor. Den rette kandidat skal have mange års erfaring med Java backend-udvikling og samtidig en god forretningsforståelse. Systemet er et kritisk system, der anvendes af den finansielle sektor til interne beregninger af skat. Konsulenten vil således komme til at arbejde tæt sammen med en Product Owner med viden omkring skattelovgivning. Eksisterende og ny lovgivning skal implementeres i systemet. Der vil også være en smule C#, så den rette kandidat har også (mindre) erfaring hermed.

Kundens lokation er Århus. Der vil være noget onsite arbejde i starten i forbindelse med igangsættelsen, men herefter er der ret frie muligheder for at arbejde remote, hvis det er det, som man foretrækker.

  • Lokation: Århus
  • Allokering: Fuld tid
  • Kontraktlængde: hele 2024 med stor mulighed for forlængelse
  • Opstart: ASAP

Ønsker du at høre nærmere, eller søge opgaven, så skriv gerne til Jesper Geisler på jgeisler@avenida.dk