Forside > Opgaver > Junior Python-udvikler, København (Haster)

Junior Python-udvikler, København (Haster)

Deadline: 19/02/2021 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i København søger vi en junior Python-udvikler til en længerevarende opgave hos en kunde i København. Opgaven består overordnet i at samle 10 systemer (cvr, virk mv) og afvikle dem fra samme dataplatform, hvor dine opgaver vil omfatte udvikling og vedligehold af en data pipeline til brug for kundens machine learning-baserede Intelligent Control. Det forventes at du har erfaring med Linux.

Pipelinens formål er at sammenkøre forskellige datakilder og efter normalisering udstille disse som forskellige datasæt til analytiske formål. Der anvendes til opsamling, normalisering og konsolidering af data Postgresql, mens andre teknologier anvendes ifm. udstilling af data. Et af disse datasæt er knowledge graph som anvender Neo4j grafdatabase teknologi, men kan med tiden også forestille sig tidsserier, GIS og andre specialiserede teknologier i udstillingslaget. Data pipelines i form af Airflow 2 skal udvikles og de eksisterende datakilder skal konverteres til Airflow 2, hvad enten de baserer sig på Airflow 1 eller transformationer som involverer Apache Kafka.

Arbejdssted: København/ Remote (Onsite når det er muligt)
Omfang: 100%
Opstart: ASAP
Længde: 3-6 måneder, option på forlængelse
Sprog: Dansk & engelsk

Vi har brug for en konsulent med flest mulige af følgende kvalifikationer:
– Python
– Machine Learning
– Apache Airflow
– Kubernetes
– Neo4j
– Postgres SQL database

Har du de rette kompetencer?

Send straks dit CV og angiv, hvor hurtigt du vil kunne starte på mtaylor@avenida.dk