Forside > Opgaver > .NET/ C# udviklere til markedsledende kunde i vækst

.NET/ C# udviklere til markedsledende kunde i vækst

Deadline: 28/02/2023 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Vores kunde er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i mere end 20 år. Kunden arbejder indenfor et helt særligt segment, og er kendetegnet ved at leverer faglige dygtige vikarer og medarbejdere. Kunden har kontorer i Aarhus og København, og du vælger selv hvilket kontor du vil arbejde på.

Du kommer til at indgå i et team, som er i gang med at udvikle kundens eget bookingsystem. Du får derfor god mulighed for bidrage med din viden og erfaring med henblik at sætte dit præg på kundens fremtidige bookingsystem. Bookingsystemet bruges af kundens vikarer, kunder og interne medarbejder, både i Web og mobile apps. Kunden har store ambitioner for deres fremtidige system med automatisering, brugeroplevelser og matchning af de rigtige vikarer/kunderelationer.

Dine konkrete opgaver som en del af teamet bliver:

  • Softwareudvikling i C# .NET/ .NET Core
  • Udvikling, test og implementering af vores systemer
  • Udvikling af web og apps løsninger
  • Sparring med det øvrige udviklingsteam

Du har minimum 5 år erfaring med C# .NET/.NET Core udvikling samt et bredt kendskab til softwareudvikling, applikationsarkitektur, processer, SQL og databasestruktur (gerne Azure DevOps) samt sammenhængen heraf. Du kan analysere og har gode problemløsnings-egenskaber.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende vækst med en klar strategi for de kommende år. Fokus er blandt andet på at udvikle IT-området i form af flere medarbejdere samt nye og bedre løsninger. Kunden er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø med en sund work-life-balance og et godt kollegialt fællesskab.

Send blot dit cv til ucalum@avenida.dk. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Ulrik Calum på telefon 28 59 05 10 eller ucalum@avenida.dk