Forside > Opgaver > .NET udvikler – Silkeborg

.NET udvikler – Silkeborg

Deadline: 11/11/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Vi søger en udvikler profil med primært fokus på backend udvikling. Du har blandt andet mulighed for at komme til at arbejde med disse teknologier:

  • Microservices: Udvikling, deployment og drift af microservices i et containerbaseret miljø (Java, Quarkus, Helidon, JBoss EAP74, Openshift)
  • Udvikling og udstilling af RESTful API’er
  • Databaseudvikling (Oracle, MSSQL)
  • Automatiseret test (Junit, Mockito)
  • CI/CD (Jenkins, Github, Bitbucket)
  • Microfrontends (Angular 14, Capacitor, Jest)

Du bliver en del af udviklingen der tæller 4 teams hvor der både er udviklere, SCRUM Masters, Product Owners og flere profiler.

Opgavelængde: 6 måneder med option på forlængelse yderligere 3 måneder
Omfang:
100% onsite Silkeborg
Opstart: 1. december 2022
Lokation: Silkeborg
Sprog: Dansk

Som udvikler har du typisk en relevant uddannelse inden for softwareudvikling. Det kunne være softwareteknologi, datalogi eller anden softwareuddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Derudover forventer vi som udgangspunkt, at du er en meget erfaren Java udvikler samt at CI/CD, software design og test-driven development er kendte discipliner for dig.

Erfaringer:
– Du kan se dig selv i hele opgaveprocessen – fra indledende afklaring af opgaven til den afsluttende test
– Du er indstillet på skulle gå foran med dine holdninger til hvordan vi kommer i mål med vores nye løsninger – fra det dybeste backend system, hele vejen frem til brugerens skærm
– Du er udpræget holdspiller og arbejder godt både, når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål
– Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet – og at du er villig til at skubbe resten af teamet med op på samme niveau med sparring og code review på backend såvel som frontend
– Du formår at kombinere fremdrift i opgaveløsningen med høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde.
– Du er hjælpsom og kan lide en uformel stemning

Kontakt os med det samme:
Har du de rette kompetencer, så send dit opdaterede CV til Lhagelquist@avenida.dk med det samme!