Forside > Opgaver > .NET Udvikler søges til Schultz (Fastansættelse)

.NET Udvikler søges til Schultz (Fastansættelse)

Deadline: 17/11/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Er du en dygtig .NET udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! 

Teamet og jobbet
Du kommer til at arbejde med udvikling af et produkt til beskæftigelsesområdet, hvor de arbejder tæt sammen i små, fokuserede teams. Hvert team består af fire udviklere, som er ansvarlige for deres egne moduler og ejer deres features fra vugge til grav. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. De er selvorganiserede i teamet. 

Om dig
Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l., og du har gerne nogle års erfaring med de anvendte teknologier. De lægger vægt på, at du:
-er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
arbejder med både backend- og frontend.
-synes, at det er spændende at arbejde med teknologi, der gør en forskel for samfundet, og at du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen og produktets formål.
er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.

Kvalifikationer
Du har en relevant IT-faglig uddannelse og har minimum 3 års erfaring. Du kommer til at arbejde med apps og kan lide den del. Du har erfaring med følgende teknologier:
-C#
-ASP.Net
-En eller flere webteknologier som eksempelvis React, Angular, Javascript, TypeScipt

Det er et plus, hvis du har erfaring med nogle af følgende værktøjer:
React
-Azure DevOps
-Elasticsearch
-Eventbaserede systemer, RabbitMQ
-Mobile: Flutter / Dart
-SQL Server, Entity Framework
-Agilt arbejde, Scrum og Kanban

Arbejdssted
Arbejdssted Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde lige op ad Valby Station. Schultz bor i et stort hus, med lækre møderum og plads til hyggekroge med både fredagsloungen og bordfodbold. 

Du tilbydes
I Schultz eksisterer en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre – de er ca. 80 udviklere, der sidder sammen i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job. 

Derudover tilbydes du:
Muligheden for faglig udvikling.
-Blive en del af en virksomhed med over 350 år på bagen, eget af en fond der yder støtte til humanistiske formål.
-En virksomhed der træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.
-Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter.
-Fleksible arbejdstider og work-life balance.
-Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.
-En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. De spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage, hackathons og rejser sammen. 

Ansøgning
Avenida Consult er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Recruitment Director Mia Boldsen Müller på tlf. +45 2866 3943  eller på mail: mbmuller@avenida.dk. Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til os. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. 

Lidt om Schultz
Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 190 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd. Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang. 

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag. 

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.