Forside > Opgaver > Senior Android Udvikler søges til Loomis Pay (Fastansættelse)

Senior Android Udvikler søges til Loomis Pay (Fastansættelse)

Deadline: 05/12/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Er du en dygtig Senior Android Udvikler, som også har styr på Java og Kotlin? Har du erfaring med at konvertere fra Java til Kotlin? Er du en selvstændig udvikler, som gerne vil gøre en forskel og vise retning? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Teamet og jobbet
Du vil blive en del af produktteamet som bliver kaldt POS. Her er der en Produkt Owner og en QA-ressource og endnu en Android udvikler. De arbejder hybrid, med dage på kontoret i Taastrup og dage fra hjemmet. I starten vil du være mere på kontoret, men når du er kommet ind i det hele kan du i høj grad selv vælge om din arbejdsplads er på kontoret eller hjemme. De bruger Slack og Teams som deres kommunikationsplatform.

Hos Loomis Pay bygges der en Android POS-applikation (Point of sales) til både eksisterende og nye markeder. Produktet er omkring 5 år gammelt og har gennemgået en del siden begyndelsen for at understøtte komplekse markeder. Produktet understøttes af deres hardwareplatforme og er integreret i en række tilbehør såsom betalingsterminaler, håndholdte scannere og mere. Deres nuværende formfaktorer er en desktop version og håndholdt version, der er den samme kodebase for at holde funktionaliteten aligned.

De er i gang med at konvertere produktet om fra Java til Kotlin, som også er en af opgaverne for den nye medarbejder. De foretager refaktoringer når de genbesøger områder af produktet. Der er masser af funktionaliteter som de ønsker at implementere. Så opgaven er i høj grad fokuseret på forbedringer, tilføjede funktioner og refaktoreringer af eksisterende funktionaliteter.

Om dig
Du er en frisk og nysgerrig person, som brænder for udvikling. Du sætter en ære i at gøre det bedste du kan, og forventer det også gerne fra dine omgivelser. Du går yderst grundigt til værks, og har en proaktiv tilgang til de opgaver og løsninger du arbejder på. På sigt vil der kunne være tale om en lead rolle, hvis det har interesse.

Kvalifikationer
Du har en relevant IT-faglig uddannelse og har minimum 5 års erfaring. Du har erfaring med flere af følgende teknologier:

-Android applikationer
-Kotlin
-Java
-SQL lite / Room
-REST
-Gitlab/Github
-MVP
-Concurrency
-Arkitektur og design patterns

Applikationer der bruges dagligt:
Bitrise-Slack-Jira + Confluence-Bugsnag.

Arbejdssted
Mange arbejder hjemmefra og remote som udgangspunkt. I starten af ens ansættelse skal man være på kontoret i Taastrup, indtil man kommer ind i forretningen. Herefter kan man i høj grad selv vælge sin arbejdsstation.

Du tilbydes I Loomis Pay eksisterer en flad struktur, hvor alle arbejder tæt sammen. Som medarbejder hos Loomis Pay kommer du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at sætte dit eget præg.

Derudover tilbydes du:
-Muligheden for faglig udvikling.
-En virksomhed der træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.
-Frihed, ansvar og indflydelse bliver en del af dit arbejde og i projekterne.
-Fleksible arbejdstider og work-life balance.
-Frokostordning.
-Pension og sundhedsforsikring.
-En arbejdsplads, som gør meget ud af arrangementer, både i teamet og i organisationen.

Ansøgning
Avenida Consult er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Ulrik Calum på tlf. +45 2859 0510  eller på mail: ucalum@avenida.dk. Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Loomis Pay
Loomis Pay er en ambitiøs startup finansieret af Loomis AB, der sigter mod at tilbyde alt i en betalingsopsætning for butikker, caféer og restauranter over hele verden. Siden lanceringen i oktober 2020, har de lanceret i to lande og opbygget et team på 90+ talenter, der arbejder hårdt for at gøre det til en global succes. Loomis Pay er en tempofyldt organisation med en stærk iværksætterånd! Det er en lille virksomhed i vækst, hvor der er mulighed for at bidrage til at forme arbejdsmåderne, processerne og kulturen – såvel som din egen rolle.