Forside > Opgaver > Senior Consultant søges til Commentor

Senior Consultant søges til Commentor

Deadline: 31/12/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Har du erfaring med løsningsarkitektur, softwareudvikling og Azure? Har du arbejdet med en eller flere cloud-platforme? Og er du vant til kundekontakt? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Dine opgaver og teamet
Som Senior Consultant hos Commentor, bliver du en del af deres Technology Consulting Team, som består af 5 dygtige medarbejdere og løbende vokser. Teamet ledes af Commentors CTO.

Du får en bred kundevendt konsulentrolle, hvor du arbejder med rådgivning og analyser i form af opgaver som f.eks. arkitekturaudit, produktrådgivning, prototypeudvikling, arkitektursupport, automatiseret test, cloud assessment/transformation, DevOps processer mv. De konkrete opgaver og varigheden heraf vil typisk afhænge af dine specifikke kompetencer og interesser.

Du vil ofte få den overordnede tekniske arkitektrolle, når der skal designes løsninger i salgsprocessen eller på leveranceprojekter og være i tæt dialog med såvel kunden som dine kollegaer. Denne rolle er en unik mulighed for dig, der har nogle års erfaring som softwareudvikler og har lyst til at blive udfordret teknisk og som konsulent på virkelig spændende green-field projekter.

Primære Arbejdsopgaver
-Produktrådgivning og prototypeudvikling.
-Rådgivning og analyser samt løsningsdesign.
-Løsningsbeskrivelser og case besvarelser.
-Arkitektursupport.
-Cloud assessment/transformation.
-Udviklingsstrategi, teststrategier mm.

Kvalifikationer
Hos Commentor har vi en helt særlig DNA og deler passionen for teknologi. Men vi har forskellige baggrunde og er en virksomhed, der værdsætter diversitet. Vi stiller f.eks. ikke krav om, at du har en specifik uddannelsesmæssig baggrund.

Til gengæld er det afgørende, at du er blandt de dygtigste i dit felt og har minimum 4 års erfaring med løsningsarkitektur, C#, .NET og/ eller Java

Det er desuden et plus, hvis du har arbejdet med en eller flere cloud-platforme og har relevante certificeringer eller har lysten til at tage dem.

Da du kommer til at varetage kundekontakt og præsentationer, er det vigtigt at du er i stand til at sætte dig ind i kundens forretning og har en analytisk og problemløsende tilgang til dit arbejde.

Kendskab til fællesoffentlig it-arkitektur og EU-udbud eller udbudsforretning generelt, er også et plus, da du vil komme til at arbejde med løsnings-beskrivelser og case besvarelser i samarbejde med salgs- og udbudsteamet. At præsentere og producere dokumentation og rapporter vil være en naturlig del af din hverdag og det er derfor en forudsætning, at du er flydende på både dansk og engelsk.

Arbejdssted
Du kommer til at arbejde enten på kontoret i Glostrup, Ejby Industrivej 91, 2600 Glostrup eller i Aalborg, Visionsvej 51, 9000 Aalborg.

Du tilbydes
-En stærk kultur, hvor folk er dygtige og passionerede og sætter et godt samarbejde højt.
-Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar.
-Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen.
-Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone.
-Commentor tilbyder dig et job med rigtig gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer.
-En god kantineordning.
-Pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning
Avenida Consult er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Ulrik Calum på tlf. +45 2859 0510 eller på mail: ucalum@avenida.dk. Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Commentor
Commentor blev opkøbt af Solita tilbage i foråret 2022. Commentor er kåret som Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthus i 2020 af Computerworld. Commentor rådgiver, udvikler og vedligeholder forretningskritisk software og it-systemer for Danmarks største private og offentlige aktører. Vi specialudvikler fremtidssikrede it-løsninger designet til at tackle vores kunders unikke processer og problemstillinger. Som uafhængig leverandør anbefaler vi altid den mest passende teknologi til det konkrete formål og vi er stolte af at være en af Danmarks absolut dygtigste it-virksomheder. Vi brænder for det vi laver og har gennem de seneste år oplevet exceptionel vækst og efterspørgsel.