Forside > Opgaver > Senior Udvikler søges til Schultz (Fastansættelse)

Senior Udvikler søges til Schultz (Fastansættelse)

Deadline: 16/11/2022 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Hovedstaden

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

Brænder du for at skabe struktur og processer samt at arbejde med integrationer? Tager du naturligt lederskab i dit arbejde og har du solid erfaring med .NET? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Teamet
Du kommer til at arbejde med udviklingen af blandt andet et produkt til beskæftigelsesområdet, hvor du vil opleve at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i små, fokuserede teams. Hvert team består af fire udviklere, som er ansvarlige for deres egne moduler og ejer deres features fra vugge til grav. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. De er selvorganiserede i teamet.

Arbejdsopgaver og ansvar
Du kommer til at arbejde med moderne udviklingsplatforme- og værktøjer primært fra Microsoft-verdenen. Dit primære ansvar bliver inden for følgende områder:

-Sætte retningen for den teknologiske udvikling sammen med et mindre team af engagerede og kompetente udviklere.
-Analysere, designe og implementere løsninger med brug af de nyeste teknologi.
Analysere og dokumentere processer og sikre, at der tages hensyn til helheden, og at tværgående hensyn prioriteres og indarbejdes.

Schultz arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, ElasticSearch og RabbitMQ. Continuous Delivery er en del af deres hverdag – de deployer mindst en gang hvert sprint, og benytter Azure DevOps, Docker og Kubernetes. Deres motto er: ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Det er en enterprise løsning inden for beskæftigelsesområdet baseret på ny teknologi og med en lang række integrationer. Det er et produkt Schultz ejer og derfor har den afgørende stemme omkring, hvad det skal bruges til og hvordan. Det er et system som sagsbehandlerne bruger, hvor de støtter borgerne i at komme i job.

Kvalifikationer
Du har en relevant IT-faglig uddannelse og har minimum 5 års erfaring.  

Du har erfaringen og kompetencerne til at være med til at vise retning og du motiveres af at vidensdele og sparre med dine kollegaer. Du kan nedbryde komplekse krav og formidle løsninger på en letforståelig måde, og så har du erfaring med følgende teknologier:
C#
-ASP.NET
-Azure DevOps

Det er et plus, hvis du har erfaring med nogle af følgende værktøjer / teknologier:
Mobile: Flutter / Dart
React
Docker og Kubernetes
Eventbaserede systemer, RabbitMQ
SQL Server og Entity Framework
Agilt arbejde, SCRUM og Kanban 

Måske sidder du som senior udvikler i dag eller også agere du som en. Du tør tage ansvar og nogle gange “kaste dig ud på dybt vand”.  Du kan godt lide at coache og har en naturlig team-geist, hvor vidensdeling og sparring er i højsædet.

Arbejdssted
Arbejdssted Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde lige op ad Valby Station. Schultz bor i et stort hus, med lækre møderum og plads til hyggekroge med både fredagsloungen og bordfodbold. 

Du tilbydes
I Schultz eksisterer en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre – de er ca. 80 udviklere, der sidder sammen i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job. 

Derudover tilbydes du:
 –Muligheden for faglig udvikling.
-Blive en del af en virksomhed med over 350 år på bagen, ejet af en fond der yder støtte til humanistiske formål.
En virksomhed der træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.
Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter.
Fleksible arbejdstider og work-life balance.
Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.
En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. De spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage, hackathons og rejser sammen.

Ansøgning
Avenida Consult er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Recruitment Director Mia Boldsen Müller på tlf. +45 2866 3943 eller på mail: mbmuller@avenida.dk. Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til os. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. 

Lidt om Schultz
Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 190 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd. 

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang. 

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag. 

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.