Forside > Opgaver > Supply Chain konsulent – Midtjylland

Supply Chain konsulent – Midtjylland

Deadline: 07/01/2023 UDLØBET - Se aktuelle opgaver

Kompetencer

Regioner

  • Region Midtjylland

Ønsker du at modtage opgaver som denne på mail?

Vær blandt de første til at få besked, når vi har nye freelance konsulentopgaver. Det tager kun et minut at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Beskrivelse

For vores kunde i Midtjylland og deres lokation i Silkeborg søger vi konsulent der skal udføre arbejde for en intern forretningskonsulent der går på barsel start april 2023. Den interne forretningskonsulent dækker Supply Chain – nærmere bestemt projektledelse indenfor forecast, planlægning samt indkøb af materialer til lager (60% projektleder / 40% faglig sparring med superbrugerne og ledelse).

Opgaven inkluderer
– Klargøring til D365 go-live d. 6. marts 2023
– Efterfølgende hypercare (frem til sommer 2023)
– To efterfølgende releases
– En light release i maj
– En stor release i september

Arbejdssted: Silkeborg
Omfang: 80 % onsite i Silkeborg minimum, 20% remote
Opstart: 01.02.2023
Varighed: til 30.09.2023
Sprog: Dansk


Kvalifikationer
Vi søger struktureret konsulent med projektledelseserfaring indenfor lignende leverancer. Projektet står i en svær fase hvor systemet er låst mere eller mindre fast og man skal nu være meget varsom med at komme med ændringer, da det udsætter go-live for stor risiko. Det skal man gerne have en vis erfaring i at kunne navigere i.

Analytisk mindset, eksekveringskraft, god til prioritering eller som minimum highlighte udfordringer til lead business analyst.

Sikre trivsel i teamet der har arbejdet benhårdt de sidste 2½ år og nu mangler slutspurten. Det kræver gode ledelses evner at sikre ro og motivation i teamet, der består af ærekære superbrugere som har høje ambitioner og stor fokus på kvalitet. Dette skal konsulenten kunne håndtere så superbrugerene ikke bruger for meget tid på hver opgave.

Erfaring med Supply Chain
Erfaring med cutover og Go-Live helst på Lager/logistik

Har du de rette kompetencer og er du interesseret?
Send dit opdaterede CV på dansk med det samme til Lhagelquist@avenida.dk