bogholder

Microsoft Dynamics AX-konsulenter

Find Dynamics AX-specialister til jeres projekt her via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi er en konsulentvirksomhed med en mangeårig erfaring i at ansætte IT-konsulenter til virksomheder og offentlige institutioner. Vi trækker på et stort netværk af erfarne, stabile og kompetente specialister indenfor et bredt IT-område og teknologier.

Vi skaber et match mellem behov og kompetencer – organisation og mennesker.

Send os en beskrivelse af jeres projekt og behov og så sender vi kvalificerede CV’er retur på dygtige Dynamics AX-konsulenter direkte til jeres indbakke. Vi sender indenfor 24 timer på hverdage og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Kort om Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX er en ERP-løsning (Enterprise Resource Planning) til styring af jeres økonomi, lager, produktion, logistik, Human Ressource og projekthåndtering. Det giver virksomheden en platform der på tværs af afdelinger giver nogle meget mere effektive arbejdsgange og et ensartet overblik i organisations data.

Det er en del af Microsofts Dynamics-pakke af intelligente virksomhedsapplikationer og bygger på frameworket .NET og MSSQL.

Dynamics AX er oprindeligt udviklet i et samarbejde mellem IBM og danske Damgaard Data som IBM Axapta. Det blev udgivet første gang i 1998 på det amerikanske og danske marked.

Support af AX er ophørt

Efter Microsoft skiftede i 2016 til en mere cloud-baseret strategi i form af deres Dynamics 365 er funktionaliteten fra AX flyttet med. Dynamics AX bliver i dag ikke længere supporteret af Microsoft og det gør selvfølgelig at evt. risici skal overvejes.

Der er mange der stadig benytter sig af Dynamics AX platformen, fordi de syntes de har en velfungerende løsning og måske har fået den tilrettet til specielle behov. Det er heller ikke nogen lille opgave at udskifte økonomisystemet i en virksomhed.

Der er dog som sagt nogle risici der skal overvejes i forbindelse med at Microsoft ikke længere supportere platformen.

Det er altså fint, muligt at køre videre med Dynamics AX, men der ligger nogle ubekendte faktorer forude.

Derudover er der i Dynamics 365 Finance and Operation bygget videre på den funktionalitet der er i AX. Det vil sige et skifte giver også adgang til ny funktionalitet og teknologi.

Står I med spørgsmålet om I skal fortsætte med at vedligeholde Dynamics AX-løsningen eller migrere til Dynamics 365? Vi vil gerne finde en erfaren Dynamics AX-konsulent der kan rådgive jer så I kan træffe et så oplyst valg som muligt.

Lad os finde jeres næste Dynamics AX-konsulent

Avenida betyder vej (avenue) og det er det vi skaber – en vej til at nå jeres mål via de rigtige menneskelige og IT-faglige kompetencer.

Vores mangeårige erfaring med at ansætte konsulenter i virksomheder bruger vi til at matche jeres projekt med de helt rigtige specialister.

Send os en beskrivelse af jeres projekt via formularen og vi vender hurtigt tilbage til jer med kvalificerede CV’er. I forpligter jer ikke til at ansætte nogle af de kandidater vi sender og vi vil også gerne være behjælpelig med planlægningsfasen af projektet, før der ansættes nogle folk.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside