Placering af data i cloud

Datakvalitet-konsulenter

Find erfaren datakvalitet specialist via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

I en tid, hvor vi arbejder mere og mere med (og efter) data, så bliver datakvalitet et større og større emne. Data er nemlig ikke en værdi i sig selv, hvis man ikke har tilsikret kvaliteten af sin data. Derfor vælger mange virksomheder at hyre en datakvalitet-konsulent, som kan hjælpe med at skabe data i eksisterende data og sikre data i fremtidig opsamlet data.

Søger I en dygtig specialist i datakvalitet, så kan vi hjælpe. Vi har igennem mange år hjulpet med at finde it-konsulenter til virksomheder, som ønsker at løfte kvaliteten af deres data. Vi kan finde en konsulent, som kan indgå i jeres team til data management på en fleksibel måde, der matcher jeres behov.

Du skal blot udfylde formularen her på hjemmesiden med en kort beskrivelse af jeres virksomhed og behov, og så sørger vi for, at I har cv’er fra dygtige datakvalitet-konsulenter i indbakken inden for 24 timer på hverdage. Det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Træf beslutninger på data af høj kvalitet

Mange virksomheder træffer en stor del beslutninger baseret på data, hvilket både kan være fornuftigt at øge kvaliteten af hver beslutning. Dette er dog kun tilfældet, hvis datakvaliteten er i top. Er ens data fejlbehæftet og mangelfuld, så ender med man at træffe beslutninger på data, der på ingen måde afspejler virkeligheden.

Derfor bør enhver virksomhed have fokus på datakvalitet, før der træffes forretningskritiske beslutninger baseret på data. Med en dygtig datakvalitet-konsulent fra os kan I få løftet kvaliteten af jeres data op til et niveau, hvor I trygt kan lave vurderinger og træffe beslutninger baseret på den.

Hvad kan data af høj kvalitet bruges til?

Der findes et hav af anvendelsesmuligheder for data, når først den opnår en kvalitet, hvor man kan regne med den. Herunder kan du se et lille udpluk af de steder, hvor data kan bruges.

Optimering af forretningsgange

Har man kvalitetsdata ift. de forskellige led i sin forretning, kan man bruge denne til at finde steder til optimering. Det kan eksempelvis være ift. indkøb, fragt, kundeservice, og produktion. Data kan eksempelvis være med til at finde ud af, om man taber avancen på udvalgte produkter, fordi de kræver større mængder support.

Måle salgs- og marketingindsatser

Salg og markedsføring er en fast integreret del af de fleste virksomheder, da det er måde at få nye kunder på. Derfor er det også vigtigt at kunne måle, hvilke indsatser der giver de bedste kunder. Her skal data vedrørende marketing, salg og økonomi være bundet sammen, så det er nemt at skille fårene fra bukkene.

Finde nye forretningspotentialer

Ved hjælp af kvalitetsdata kan man også afgøre, hvilket nye markeder der vil være mest interessante at kigge ind i. Det kan eksempelvis være dataanalyse ift. nye lande at ekspandere til eller nye produkter at tilføje til porteføljen.

Skal vi finde en datakvalitet-konsulent til jer?

Det kan være svært at finde den helt rigtige it-konsulent i et marked, hvor efterspørgslen er så stor. Vi har dog specialiseret os i at finde de helt rigtige eksperter på konsulentbasis, så vi kan sørge for, at I får de helt rette ressourcer tilknyttet virksomheden.

Ønsker I en datakvalitet-konsulent, så kan vi hjælpe jer med at finde en, som kan passe ind i jeres team, som står for data management. Vi kan naturligvis også hjælpe jer med at ansætte et helt team, og vi tilbyder ligeledes sparring ift. hvilke roller der bør indgå i jeres team.

Vores service er gratis og uforpligtende. Når I udfylder formularen her på siden, får I cv’er fra dygtige datakvalitet-konsulenter tilsendt inden for blot 24 timer på hverdage. Skulle I, mod forventning, ikke finde det rette match blandt vores kandidater, så er I ikke forpligtet til at hyre nogle af dem. Vores uforpligtende model gør også, at I sagtens kan bruge vores service som et supplement til den søgning, I muligvis allerede er i gang med.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside