data management in excel

Data Management-konsulenter

Find data management-ekspertise her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Data Management er et stort område, som kun bliver vigtigere og vigtigere, som flere og flere virksomheder arbejder med data i højere grad. Derfor er det også blevet vigtigt at have data management-konsulenter, der kan hjælpe med at holde styr på og øge kvaliteten af data.

I nogle tilfælde ønsker man en data management-konsulent, som er mere generalist og kan hjælpe med en bred vifte af opgave, hvor andre scenarier kalder på en specialist. Uanset jeres behov, så kan vi hos Avenida hjælpe jer med at finde den helt rette data management-konsulent.

Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende – og vi har gjort det simpelt for dig. Du skal blot udfylde formularen med lidt information om jeres virksomhed og ønsker, og så sender vi cv’er på dygtige data management-konsulenter til jeres indbakke inden for 24 timer på hverdage.

Dele af Data Management

Data er blevet et kæmpe område, og derfor er data management også blevet det. Selvom nogle af felterne har overlap med hinanden, er det vigtigt at tage stilling til alle områderne, så man sikrer sig at få det maksimale ud af sin data.

Datakvalitet

Har man kun kvantiet for øje, når man arbejder med data, så får man et grundlag, der er rigtig svært at arbejde med. Det er nemlig ikke en kvalitet i sig selv at have meget data. Det er kun en fordel at have meget data, hvis den samtidig lever op til nogle kvalitetskrav. En konsulent med fokus på datakvalitet kan hjælpe jer med at øge kvaliteten af jeres eksisterende data og opsætte frameworks for indsamling af ny data.

Find en datakvalitet-konsulenter her

Migrering

At skulle flytte data fra et miljø til et andet er en opgave, de fleste virksomheder møder. Vi har både oplevet, hvordan tonsvis af fysiske dokumenter skulle digitaliseres, og hvordan store mængder af digitale data skulle flyttes fra et system til et andet. Ofte skal data struktureres anderledes i et nyt system, hvis sætter store krav til en korrekt migrering.

Find en migreringskonsulent her

Datalog

En datalog har et meget dybt kendskab til data. Ofte helt ned på pakkeniveau, og en forståelse af, hvordan al data egentlig blot består af ettaller og nuller. Derfor gør en datalog sig også særligt gavnlig, hvis I arbejder med meget komplekse data eller store mængder.

Find en datalog-konsulent her

Dataanalytiker

En dataanalytiker er ekspert I at finde mening i gode data. Det er her alle de gode data skal bære frugt, da dataanalytikeren vil finde frem til vigtige tendenser eller svar på spørgsmål, der kan hjælpe med at vise vejen for virksomheden.

Find en dataanalytiker-konsulent her

Strategi

At gøre sig strategiske tanker hører til enhver proces i udvikling. Dette gør sig naturligvis også gældende, når man arbejder med data. Det er i de strategiske overvejelser, man finder ud af, hvilke muligheder data kan give, og hvordan man bedst gør data til en integreret del af organisationens overordnede strategi.

Find en datastrategi-konsulent her

Data warehouse

En data warehouse konsulent specialiserer sig i at designe, implementere og optimere data warehouses for virksomheder. De arbejder med at strukturere store mængder data og gøre dem tilgængelige for analyse. Konsulentens rolle er kritisk for at sikre, at data er både pålidelige og anvendelige for forretningsbeslutninger.

Find en data-warehouse-konsulent

Vigtigheden af gode data

De fleste virksomheder er ikke i tvivl om, hvor vigtige data er. Herunder har vi dog samlet nogle udvalgte grunde til, at I bør arbejde med data management.

Træf bedre beslutninger

På alle niveauer af en virksomhed skal der konstant træffes beslutninger. Ved mange af beslutningerne har de involverede nogle gode mavefornemmelser ift., hvilken beslutning der er den rette. Det kan dog være farligt at lade vigtige beslutninger været baseret på ren mavefornemmelse, og det er her, data kommer ind i billedet.

Hvis I arbejdet struktureret med data management, så får I viden, som kan være med til at bakke mavefornemmelserne op eller så tvivl i dem.

Måling af indsatser

Her bliver data allerede brugt af stort set alle virksomheder. Der bliver målt på markedsføring, salg, produktion, kundetilfredshed, økonomi etc. Det giver en finger på pulsen som gør, at vi kan reagere i god tid, hvis der skulle ske ændringer i markedet, hos kunderne eller hos konkurrenterne.

Skab tryghed

Denne hænger tæt sammen med de to andre punkter, da god data management kan være med til at skabe stor tryghed, da man kender udbyttet af sine indsatser og kan træffe mere begrundede beslutninger. Tryghed er en virkelig vigtig ingrediens hos virksomheder, da frygt og usikkerhed kan være med til at dræne kreativitet og produktivitet.

Skal vi finde en data management-konsulent til jer?

Hvis I er ambitiøse med jeres data, så bør I have en data management-konsulent, der kan hjælpe jer med at løfte jeres data til nye højder. Hos Avenida er vi eksperter i at hjælpe virksomheder med at finde de helt rette ressourcer til at få succes med deres projekter.

Vi hjælper både med at finde en enkelt specialist og med at ansætte et helt team, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I er i tvivl om, hvad der vil være den helt rigtige løsning for jeres virksomhed. Vi har hjulpet adskillige kunder gennem årene, og vi kan med garanti også hjælpe jer.

Hvis du udfylder formularen her på siden, vender vi tilbage med cv’er på dygtige data management-konsulenter inden for 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside