symbolik på datastrategi med et skakspil

Datastrategi-konsulenter

Find dygtige datastrategi-specialister via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Datastrategi er blevet et stort område, efter data er blevet et så værdifuldt aktiv for rigtig mange virksomheder. Det er næsten uanset branche, så er data blevet et vigtigt omdrejningspunkt, hvilket får flere og flere virksomheder til at investere i en god datastrategi.

Hos Avenida har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at hyre de rette it-konsulenter, som kan hjælpe med at lægge en god datastrategi. En god datastrategi skal tage udgangspunkt i virksomhedens forretningsmål og de moderne muligheder, vi har fået til at arbejde med data.

Ønsker du at ansætte en datastrategi-konsulent, så kan vi hjælpe. Udfyld blot formularen her på siden, og så sender vi cv’er fra dygtige datastrategi-konsulenter inden for 24 timer på hverdage.

Styrk forretningen med en god datastrategi

Rigtig mange virksomheder arbejder med deres data en smule i blinde. De gør det naturligvis med gode ambitioner om at blive mere datadrevne, men de er ikke opmærksomme på, at de ender med at gå lidt i cirkler, fordi de ikke får taget de nødvendige initiativer til at lægge en god datastrategi og øge datakvaliteten.

Får I investeret tilpas i data management og datastrategi, så kan det give jer en unik placering i markedet, hvor I ved hjælp af data skaber afstand til jeres konkurrenter. Desto mere data I har at arbejde med, desto sværere bliver det for nye konkurrenter at indhente her. Dette er dog kun tilfælde, hvis I har en god datastrategi, og griber det an på en intelligent måde.

Vi kan hjælpe jer med at skabe retning for jeres arbejde med data, ved at finde en datastrategi-konsulent, der kan blive tilknyttet jeres virksomhed på en fleksibel måde.

Datastrategi og forretningsstrategi

Inden man kan lægge en god strategi for sin data, skal man naturligvis have en klar strategi for sin virksomhed. Vi anbefaler, at I har en klar nedfældet strategi, som I kan bruger god tid på at sætte datastrategi-konsulenten inde i, så vedkommende får en dyb forståelse for jeres forretning. Det er nemlig en forudsætning, hvis vedkommende skal byde ind med noget, der kan implementeres i jeres forretning.

Inddrag hele virksomheden

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor mange steder data kan og bør implementeres som en fast del af arbejdsdagen. Folk i kundeservice og salg kan ofte både bidrage med data og bruge data til at optimere deres arbejdsgange. Derfor bør disse afdelinger også inddrages i datastrategien, da de vil kunne bidrage med vigtig information.

Ved at inddrage hele virksomheden, får I maksimeret jeres potentiale, og I får skabt nogle gode ambassadører i de forskellige afdelinger, som kan blive vigtige, når der skal introduceres nye arbejdsopgaver, som gerne skal udføres på tværs af hele virksomheden.

En ekspert i datastrategi kan også hjælpe jer med, hvordan I får hele virksomheden med ombord.

Skal vi finde jeres datastrategi-ekspert?

Hvis I er klar til at arbejde seriøst med data, så kan vi hjælpe jer med at finde en ekspert i datastrategi, som kan blive ansat i jeres virksomhed på konsulentbasis. Dette giver jer en stor fleksibilitet ift. timer og ansættelseslængde.

Vi har arbejdet med ansættelse af it-konsulenter i mange år, hvilket både har givet os en stor viden og et stort netværk, hvilket sikrer jer at få den bedste datastrategi-konsulent i første forsøg. Vi har forfinet vores match-service gennem årene og forsøger konstant at blive bedre og bedre til at finde de bedste it-konsulenter.

Vores service er gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at I med god ro i maven kan udfylde formularen og se, hvilke konsulenter, vi kan tilbyde. Skulle ingen af dem matche jeres ønsker, så er I naturligvis ikke forpligtet til at ansætte, og det har ikke kostet jer en krone. Udfyld blot formularen her på siden, og så sender vi datastrategi-konsulenter til jeres indbakke inden for 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside