apps on iOS on a iPhone

Konsulenter til udvikling af iOS-apps

Find specialister i udvikling af iOS-apps gennem os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

iOS er styresystemet fra Apple, som står for ca. en tredjedel af alle smartphones på markedet. Derfor er det også et must at sikre udviklingen af en god app til App Store, hvis man ønsker at få succes med udviklingen af sin nye app.

Hos Avenida har vi mange års erfaring med at ansætte de rigtige konsulenter til udvikling af iOS-apps, og vi kan hjælpe jer med at få succes med jeres app – hvad end der er tale om udvikling af ny iOS-app eller vedligeholdelse af eksisterende.

Vores service er gratis og uforpligtende. Du skal blot lave en kort beskrivelse af jeres virksomhed og projekt, og så sørger vi for at matche jer med de helt rette konsulenter til app-udvikling. Inden for bare 24 timer (på hverdage) har I cv’er i indbakken fra dygtige iOS-udviklere.

Fordelen ved en native iOS-app

Mange virksomheder skal lave en strategisk overvejelse ift., om de ønsker at tilbyde en native iOS-app eller en webapplikation, der kører i en browser og, på mange måder, kan komme til at ligne en app.

Der er dog en række fordele ved en ”rigtig app”, da den giver en mere friktionsfri måde at benytte mange af telefonens smarte funktioner ift. lokation, lagerplads, kamera, notifikationer mv. Mange af tingene kan godt være mulige uden en iOS-app, men ofte langt fra så lækkert og gnidningsfrit.

Derudover har en app også en bedre mulighed for at give en god offline-oplevelse. Selvom man i de fleste iOS-apps ikke vil ”kræve” en offline-oplevelse, så kan det sikre en god brugeroplevelse, så brugerne stadig kan bruge app’en, når de sidder i metroen eller er i et område med begrænset dækning.

Vigtigheden ved en erfaren iOS-udvikler

Der findes efterhånden mange frameworks, som er med til at gøre det lettere for flere udviklere at lave ting til app-markedet. I de tidligere år med smartphones var man nødt til at skrive specifik kode for at lave hhv. iOS-apps og Android-apps. Nu kan man ofte skrive sin app i samme sprog, som man udvikler webapplikationer og så få den compilet til de forskellige styresystemer.

Når man benytter disse, så skal man dog være opmærksom på, hvordan det påvirker den endelige applikation, og om der foreligger nogle begrænsninger i ikke at kode direkte i det sprog, som Apple benytter.

Derfor er det vigtigt at have en erfaring iOS-udvikler, der har været med til at lave mange andre iOS-apps, da man ellers ikke kender til de udfordringer og begrænsninger, som der kan være.

Strategi ved udvikling af app

Inden man begynder udviklingen af noget som helst, skal der lægges en strategi. Det er vigtigt for udviklerne at kende til både de kortsigtede og langsigtede ønsker, så struktur på både kode og database kan lægges ordentligt.

Vores konsulenter til iOS-apps er vant til at lægge den rigtige strategi, hvor virksomhedens forretningsmål tages med i processen. Vores specialister kan dermed hjælpe jer med at træffe vigtige beslutninger, så I kan komme i luften med en app, der skaber forretning.

Skal vi finde jeres iOS app-konsulent?

I kan få udbytte af vores mange års erfaring med at hyre dygtige it-konsulenter. Mange projekter får nemlig ikke den succes, fordi de ikke har de rigtige eksperter tilknyttet. Vi har hjulpet mange virksomheder med at bygge det rigtige team, så de har fået succes.

Vi har udviklet og forfinet en match-service gennem mange år, og vi har et stort netværk af dygtige specialister i Danmark, som vi kan hjælpe jer med at få ansat på konsulentbasis, hvor ansættelses kan tilpasses jeres behov i forhold til antal timer pr. måned og antal måneders ansættelse.

Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende for jer at bruge. I kan dermed frit bruge vores service som et supplement til den søgning, I muligvis allerede har startet. Ønsker I ikke at hyre en af vores iOS app-konsulenter, så står det jer frit for.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside