web-/softwareudviklere i kontormiljø

Projektleder

Find dygtige projektledere på konsulentbasis til jeres næste IT-projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida får I adgang til et stort netværk af erfarne freelance IT-konsulenter. Dette hviler på et fundament af en mangeårig erfaring med at ansætte konsulenter i virksomheder og offentlige institutioner.

Vi kan matche jeres projekt med den helt rigtige projektleder, der har erfaringer med lignende projekter.

Fortæl os hvad jeres projekt går ud på via formularen og indenfor 24 timer får i CV’er i jeres indbakke på kvalificerede projektledere. Det er helt uforpligtende og gratis at modtage disse kandidater.

Kort om rollen som projektleder

Et IT-projekt kan typisk bestå af en række forskellige specialister der har ansvaret for hver deres område. En webudvikling kan f.eks. bestå af en front-end udvikler, en back-end udvikler, måske en databasespecialist og en UX-designer. For at projektet bliver en succes kræver det et stykke koordineringsarbejde mellem de forskellige specialister. Det er meget sammenligneligt med det at bygge et hus som også er et projekt der kræver en del koordinering mellem de forskellige specialister/håndværker.

Det forkromede overblik

Som specialist for et område kan man nemt komme til at grave sig lidt ned og fokusere meget koncentreret på den del af projektet man har ansvaret for. Det gør det sværere at holde overblik og se hvad de laver over i de andre grupper.

Det er en af projektlederens fornemmeste opgaver at sidde oppe i helikopteren og holde det forkromede overblik. Det er limen der binder de forskellige ekspertiseområder sammen så de ved hvad hinanden laver.

Deadline og budget

Det er også en skarp projektleder der kan gøre forskellen om en deadline på et projekt ikke skrider og i sammenhæng med det, at budgettet ikke overskrides. Planlægning, struktur og overblik er nogle af de spidskompetencer en dygtig projektleder besidder.

Vi kan hjælpe jer med at finde den helt skarpe og erfarne projektledere som med fast hånd kan hold snor i jeres projekt.

En basisforståelse

Det er ikke et krav at en god projektleder besidder ekspertviden omkring områder i projektet. Det er dog vores erfaring at en god projektleder kan gå til at være sublim, hvis vedkommende har en lettere men bred basisforståelse for IT-projekter.

Avenida er en konsulentvirksomhed der kun fokuserer på IT-konsulenter. Derfor har alle vores projektledere også en stor erfaring med IT-projekter samt den nødvendige faglighed.

Lad os finde jeres næste projektleder

Vi har i mange år hjulpet virksomheder og offentlige institutioner med at finde dygtige projektledere. Vi har erfaring med en bred vifte af forskellige typer af IT-projekter og vil meget gerne forsøge at matche jeres projekt med en dygtig projektleder.

Send os en beskrivelse af projektet og hvilke kompetencer i specifikt søger og så sender vi CV’er på kvalificerede projektleder til jer. Allerede indenfor 24 timer (på hverdage) vil I modtage dem i jeres indbakke og de fleste konsulenter vil kunne starte på opgaven i løbet af 2-3 dage.

Der er ikke nogen forpligtelse på de kandidater vi sender jer og det koster jer ikke noget at modtage deres CV’er.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside