programmering på computer

Front-end udvikler

Find erfarne front-end udviklere på konsulentbasis her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi igennem mange år hjulpet virksomheder og offentlige institutioner med at finde erfarne og stabile front-end udviklere. Vi har et stort netværk af dygtige freelance IT-konsulenter tilknyttet og har derved adgang til et meget bredt kompetenceområde.

Vi har ansat IT-konsulenter til virksomheder i årtier og bruger den erfaring til at matche et projekt med de bedste specialister på marked.

Beskriv projektet og de kompetencer i mangler i jeres team og vi vender tilbage i løbet af 24 timer med kvalificerede CV’er. Hurtigt, gratis og helt uforpligtende får I mulige kandidater at gå videre med, sendt direkte til jeres indbakke.

Lidt om Front-end udvikling

Helt basic så er front-end udvikling alt det, der på en hjemmeside, som afvikles lokalt i brugerens internetbrowser. Dette omfatter HTML, CSS og JavaScript. Det er alt det, der omdanner den data, der kommer fra serveren/databasen (back-end udvikling) til det vi visuelt ser på vores skærm.

 

HTML (Hyper Text Markup Language)

HTML er det sprog der bruges til opmærkning af alle de forskellige elementer der er på en hjemmeside. Det gøres via forskellige tags som f.eks <a>Klik her</a>, der angiver at den markerede tekst er et link. Denne opmærkning bruges dels til at klassificere de forskellige elementer og give dem forskellige egenskaber, men også for at gruppere indhold så det kan flytte rundt og give det differentieret style – via CSS.

 

CSS (Cascading Style Sheet)

CSS bruges til at style hele hjemmesiden og de forskellige elementer. Det er lige fra placering af elementer til hvilken skriftstørrelse det skal have. Mere avancerede funktioner for styling er blevet muligt i takt med CSS-sproget er blevet udviklet. Det er f.eks. CSS2 Media Queries eller CSS3 Transitions som før ikke var muligt uden brug af JavaScript.

 

JavaScript

JavaScript er et mere decideret programmeringssprog og er det der anvendes når HTML og CSS alene ikke rækker til at opnå en ønsket funktionalitet. Det er et scriptsprog med variabler, arrays, if/else/while statements, osv. Det er som sagt kode der eksekveres i brugerens egen browser og det skal man have med i overvejelserne i forhold til hvor hurtigt hjemmesiden loader og performer.

Frameworks og Biblioteker

Både når det gælder CSS og JavaScript er der gennem tiden udviklet forskellige frameworks og biblioteker. Disse er udviklet for at gøre det nemmere og mindre tidskrævende at lave komplekse funktioner. Herunder kan du se de mest udbredte af dem.

CSS:

JavaScript:

En dygtig CSS- eller JavaScript-udvikler er ikke nødvendigvis specialist i, eller har erfaring med alle disse frameworks – det er hvert sit specialområde.

Hos Avenida har vi specialisterne til alle ovenstående frameworks og biblioteker i vores netværk.

UI & UX-design

Ligesom når et hus skal bygges så er det også med en hjemmeside mere hensigtsmæssig at designe på tegnebrættet end løbende mens siden bygges. Hele siden skal planlægges, lige fra udseende, funktionalitet og til hvordan brugerens rejse rundt på siden skal være.

Måske har I allerede været igennem ovenstående proces, hvor projektet er planlagt og tegningen er udformet. Nu mangler I blot den konsulent der kan omforme tegning til kode. Det kan også være den anden vej rundt, I mangler en dygtig UI-designer og/eller UX-designer til at lægge planen før der skrives kode.

Om det er det ene eller det andet eller måske en kombination, så kan og vil vi gerne hjælpe med at finde det helt rette sæt af kompetencer.

Skal vi finde jeres næste front-end udvikler?

Vi er i al beskedenhed hundredemetermester i at ansætte IT-konsulenter i virksomheder og har en mangeårige erfaring i at matche projekter med de helt rigtige kompetencer. Via vores bredt favnende netværk af freelance specialister finder vi den/de konsulent(er) der præcis har den ekspertviden jeres projekt kræver.

Send os en beskrivelse af projektet og så vil I indenfor ganske kort tid modtage kvalificerede CV’er af stabile og erfarne front-end udviklere. Det koster jer ikke noget at få disse mulige kandidater tilsendt og I forpligter jer ikke til noget.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside