user interface on apple watch

UI-designer konsulent

Find specialister i UI-design på konsulentbasis, til jeres næste projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi skabt et meget komplekst og vidtrækkende netværk af dygtige freelance IT-konsulenter. Vi har UI-designere, hvor erfaringerne spænder bredt og det gør det muligt for os at matche jeres projekt med de helt rigtige kompetencer.

Vi har mangeårig erfaring med at ansætte it-konsulenter i virksomheder og en meget forfinet matching-service.

Send os en beskrivelse af det it-projekt I mangler en UI-designer til, så sender vi hurtigt kvalificerede CV’er retur direkte til jer. På hverdage har I de første i løbet af 24 timer og det er gratis og uforpligtende at benytte den service.

Kort om User Interface design

UI handler om at designe grænseflader for at bidrage til en bedre overordnet brugeroplevelse. Gennem brug af ikoner, knapper, visuelle elementer, farve, responsivt design og informationsarkitektur forsøger en UI-designer at gøre interaktionen med en digital enhed så intuitiv som muligt.

Det handler eksempelvis om at forudse en brugers behov og få denne derhen, hvor de har brug for at være, og selv vil hen.

Eksempler på design af UI

Design af et sitemap med et klart indholdshierarki, så brugerne nemt kan finde de oplysninger, de leder efter. Eller ved at bruge visuelt design, såsom farvestrålende knapper, for at hjælpe brugerne med at udføre en bestemt CTA (Call to action).

Grundlæggende bedste praksis for UI-design omfatter at holde tingene enkle, konsekvente og opdaterede.

Enkelt, konsekvent og opdateret UI

Ofte hænger enkelt og intuitiv godt sammen. Det handler om at give brugeren lige præcis det, der er behov for, men aldrig overdynge med valg og mulighed. KISS – Keep it simple stupid.

Et konsekvent design handler om, at den viden brugeren allerede har lært, bliver ført med videre igennem hele designet. F.eks. alle links på et website er orange, alle CTA-knapper er grønne eller, at du lukker et vindue på din PC ved krydset i højre hjørne (og i venstre på Mac).

Hold designet opdateret. Nye behov kan opstå og nye udvidelser kan være bygget på undervejs, selv brugerne kan have ændret sig.

Forskellen på UI og UX

Ofte bliver der stillet spørgsmålet, hvad er forskellen på en UI og UX (User Experience) designer? De spiller også ret meget ind i hinanden, da en UI-designer i den grad også fokusere på brugeroplevelsen. Forskellen er at en UI-designer er mere fokuseret på den egentlig interaktion via brugergrænsefladen mellem menneske og system, maskine eller software. En UX-designer arbejder med hele brugeroplevelsen fra brand, produkt og service.

En meget klassisk metafor at bruge til at forklare hvad forskellen er mellem UI og UX er at sammenligne dem med en restaurant. Hvis UI er tallerken, bestik og serviet så er UX belysning, musik og tjeneren der skaber din middagsoplevelse.

UX handler mere om, hvordan et produkt får dig til at føle, mens UI handler mere om, hvordan det ser ud.

For eksempel kan et websted se godt ud, men være virkelig svært at bruge (god brugergrænseflade, men forfærdelig UX), eller omvendt. På denne måde går UX og UI hånd i hånd.

Skal vi finde en erfaren UI-designkonsulent til jeres projekt?

Med mange års erfaring og et stort netværk af erfarne og stabile it-konsulenter sikrer vi at matche jeres projekt med markeds bedste specialister.

Vi har erfaring med både korte og længerevarende projekter og vores database indeholder UI-designer med meget diversificeret erfaring.

Vi vil også meget gerne tage en dialog for at behovsafdække, inden vi starter med at headhunte.

Send en kort beskrivelse af projektet og de kompetencer I søger, så vender vi retur med tårnhøj faglighed indenfor 24 timer.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside