PHP-code on a macbook

PHP-konsulent

Find eksperter i udvikling med PHP

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi stor erfaring med at finde de dygtigste konsulenter til vores kunder. Vi har et stort netværk, som blandt andre indeholder PHP-specialister, der kan arbejde inden for mange forskellige IT-projekter.

PHP er et script-language, som bruges til udvikling af dynamiske hjemmesider. Mange web-udviklere er glade for at bruge PHP af mange grunde. Skal du finde en kompetent PHP-udvikler, så er du kommet til de helt rigtige.

Du skal blot udfylde vores formular, så sender vi dig CV’er med kvalificerede bud på din kommende PHP-udvikler. Inden for blot 24 timer (på alle hverdage) vil du have CV’er på nogen af Danmarks dygtigste IT-freelancere i din indbakke.

Vi står klar til at gøre vores bedste for at finde den helt rigtige kandidat til netop jeres projekt.

Vores service er naturligvis både gratis og uforpligtende at bruge.

Hvad er PHP?

PHP er det man kalder et ”Server-Side Scripting Language”, altså funktioner som sker på serveren og ikke lokalt på din computer. Det hele bliver udført gennem serveren og sendt ud til computeren, når du skal ind på en hjemmeside.

Det er et objekt-orienteret programmeringssprog, som tidligere beskrevet, bliver anvendt til udvikling af dynamiske webapplikationer og websteder.

Det er et populært sprog indenfor webudvikling af flere grunde. Eksempelvis er det et forholdsvist let sprog at lære, især hvis man kender lidt til JavaScript. Dog skal man vide hvordan HTML og CSS fungerer, før man kaster sig ud i PHP.

Sproget blev udgivet af Dansk-Canadiske Rasmus Lerdorf og udgivet i 1995. Det er et open source, altså gratis program, hvor man kan rette i kildekoden, som er skrevet i programmeringssproget C.

Hvad bruger man PHP til?

Man bruger bl.a. PHP når man indtaster en URL som f.eks www.google.dk. Her laver din browser (eksempelvis Chrome) en forespørgsel til serveren om, at den gerne vil finde dette website, så du kan se siden på din computer. Det er brugt til at udvikle mange store platforme, som f.eks. Facebook, Wikipedia, Yahoo, WordPress m.fl.

Uden PHP bliver en hjemmeside ”flad” og mindre fleksibel, hvor den måske indeholder nogle få links eller informationer. Men vil man lave en hjemmeside, der f.eks. indeholder funktioner hvor kunden skal logge ind på siden for at fortsætte eller noget i den stil, kan man bruge PHP.

Konkurrence fra andre sprog

PHP er efterhånden det mest anerkendte og udbredte sprog, når det kommer til udvikling af dynamiske webløsninger.

Det har et stort fælleskab af andre sprog og programmer, som det kan arbejde sammen med. Dog er der nogle konkurrenter på markedet, som ligger og kæmper om toppladserne blandt webudviklerne. Bl.a. .Net-frameworket, Ruby, Python og Perl er nogle af de sprog, som bliver sammenlignet med og som ligger lige i hælene af PHP.

PHP’s historie

Da PHP blev udviklet, startede det som et lille, simpelt CGI-script i Perl, som skulle bruges til at holde øje med trafikken på stifterens egen hjemmeside. Altså oprindeligt var intentionen ikke, at sproget skulle nå ud over Lefords egne fire vægge. Da Perl-sproget blev for langsomt til at løse hans opgave, skrev han det om til C.

De andre folk som brugte samme server, opdagede Rasmus’ CGI-wrapper, og spurgte om de kunne få lov at bruge den på deres respektive websider. Derefter tog det fart og efterspørgslen på mere funktionalitet steg.

Den store efterspørgsel fik Leford til at lave en distribution med dokumentation, mail-lister og FAQ. Distributionen kaldte han Personal Home Page Tools, men ændrede senere navnet til Personal Home Page Construction Kit. Det der i dag er PHP.

Vi er klar til at finde jeres næste PHP-udvikler

At finde den rette IT-konsulent kan være afgørende for at opnå et succesfuldt projekt. Leder du efter det rette match, der kan sikre dit projekt succes, så er du kommet til de helt rigtige.

Hos Avenida har vi stor erfaring med at finde og matche IT-specialister med vores kunder. Vi sørger altid for at gøre vores bedste for at finde de helt rigtige folk til opgaven.

Vi har en stor database med nogen af landets dygtigste freelancere, som står klar til at hjælpe dig.

Vi skal blot have lidt informationer fra jer omkring projektet, og så sørger vi for at matche jer med de udviklere i vores database, der passer bedst til opgaven.

På blot 24 timer (på alle hverdage) har I CV’er fra højt kvalificerede PHP-udviklere i jeres indbakke.

Det er ganske gratis og uforpligtende, at bruge vores service.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside