Amazon Web Services (AWS) konsulent

Modtag cv’er fra erfarne og dygtige AWS-konsulenter

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi mange års erfaring med at matche de rette kompetencer med de rette projekter. Med Amazon som en af markedets største løsninger inden for Cloud, hjælper vi naturligvis også mange af vores kunder med at finde en AWS-konsulent.

Vores service er blevet forfinet gennem mange år, og vi stræber altid efter at forbedre vores processer, så vi kan levere en endnu højere kvalitet på endnu kortere tid. Vi har opbygget en stor database over konsulenter, hvor vi nemt kan lave filtreringer for at finde AWS-konsulenter som passer præcist til jeres opgave. Det kan eksempelvis være ift. ønsket kontraktforhold, geografi, virksomhedstype og timepris.

Hvis du udfylder formularen her på siden med lidt information om jer og jeres opgave, sørger vi for, at I modtager cv’er fra dygtige AWS-konsulenter i jeres indbakke inden for 24 timer. Denne service er naturligvis gratis og uforpligtende for jer, og I kan sagtens bruge den som supplement til andre steder, hvor I måtte søge.

Hvad er AWS?

AWS er forkortelsen for Amazon Web Services og er dermed Amazons bud på en cloud-løsning til virksomheder, der ønsker at outsource store dele af deres it-drift. Af kendte alternativt findes Google Cloud Platform (GCP) og Microsoft Azure.

Amazon Web Services skal derfor ses som en pakke, der indeholder mange (hvis ikke alle) de produkter, en virksomhed har brug for. Det er eksempelvis hosting af website, hosting af database og opbevaring af filer. Udover alt det, som ses på overfladen, indeholder denne pakke også en lang række funktioner, som er tiltænkt udviklere og systemadministratorer. Det er eksempelvis software til at teste, automatisere og skalere.

Er Amazon det rette valg for jer?

Et af de oftest stillede spørgsmål er, hvilken Cloud-udbyder, man skal vælge. Kigger man blandt de tre største, så er det ikke på overfladen så tydeligt, hvad forskellene er. De tre platforme er alle lavet til at kunne håndtere behov fra både virksomheder med et ”gammelt setup” og det mest moderne setup.

Derfor anbefaler vi altid, at man allierer sig med en AWS-ekspert, der får indblik i jeres system. Det er nemlig den eneste måde, vi kan få et svar på, om AWS er den rette løsning til at hoste jeres ting.

Det kan nemlig komme an på:

  • Hvilke sprog er jeres websites og apps opbygget i?
  • Hvilke databaser benytter I? og hvad ønsker I for fremtiden?
  • Hvordan er jeres udviklingsmiljø?
  • Hvad har I behov for at automatisere?
  • Hvilken viden har I allerede inhouse ift. cloud?
  • Hvor stort stressniveau skal serverne kunne holde til?
  • Hvad er jeres planer ift. skalering af forretning?
  • Og mange andre ting …

Funktioner

Vi kunne skrive en uendelig lang artikel, hvis vi skulle dække samtlige funktioner/dele af Amazon Web Services. Derfor har vi herunder valgt at skrive om nogle af de funktioner, som er nøglefunktionerne, og som vi oftest får forespørgsler fra kunder om. Disse funktioner vil alle AWS-eksperter dermed også have et dybt kendskab til.

Amazon EC2

Her får man mulighed for at tilkøbe sig ”maskinkraft” til at udføre tunge/krævende opgaver. Amazon slår sig på at have det hurtigste og mest prisattraktive bud, når der kommer til compute capacity. Dette kan eksempelvis blive rigtig brugbart, hvis man har nogle enkeltstående meget krævende opgaver (som eksempelvis udregninger, scraping eller testing), som ikke skal sløve website eller app.

Amazon S3 (Simple Storage Service)

Et værktøj til opbevaring af data, som tilbyder highend performance, stor sikkerhed og mulighed for uendelig skalering. I en verden der bliver mere og mere digital og datadreven, er dataopbevaring og sikkerhed noget af det vigtigste at have styr på. Dette hjælper Amazon S3 med og med en AWS-konsulent kan I får det rette setup.

Amazon Aurora

Aurora er et system til at håndtere relationelle databaser som eksempelvis MySQL og PostreSQL. Når det kommer til databaser, er den nok vigtigste egenskab hastighed. Når større og større datamængder skal opbevares i en relationel database, er det vigtigt, at hele databasen ikke bliver sløv, når der forbindes mellem tabellerne i databasen. Her tilbyder Amazon noget af det ypperste med deres Aurora-produkt.

Amazon DynamoDB

I modsætning til Aurora, er DynamoDB en mulighed for at få hosting af NoSQL, som er et format, hvor databasen ikke er bygget op som en relationel database, men stadig tillader brugen af SQL til at hente data med.

Amazon RDS (Relational Database Service)

Dette værktøj gør det nemt at opsætte, vedligeholde og skalere relationelle databaser. Her understøttes deres eget format, Aurora, naturligvis, men du kan også styre MySQL, MariaDB, PostgreSQL og SQL Server. Dette giver muligheden for at få en managed database, som fjerner endnu mere af ansvaret fra jeres interne systemadministrator.

AWS Lampda

Lampda fra Amazon gør det muligt at aktivere små funktioner, baseret på events. Det kan eksempelvis være ved upload af en fil, hvor der så sendes en ”trigger” til AWS Lampda om, at billedet skal skaleres til flere forskellige størrelser. På den måde køres dette job i baggrunden og belaster ikke brugerens oplevelse af website eller app. Deres Lampda-løsning er naturligvis meget tæt integreret med andre produkter fra AWS, hvilket gør det nemt og hurtigt at opsætte mange af disse flows.

Amazon VPC (Virtual Private Cloud)

VPC giver dig mulighed for at oprette virtuelle isolerede netværk. Heri kan der så opsættes instanser, eksempelvis hosting af website og database. Opdeling giver nogle smarte muligheder ift. sikkerhed og data. Det kan eksempelvis være smart ift. opdeling på tværs af verdensdele, hvor forskellige kontinenter har forskellige krav ift. opbevaring af data.

Amazon Lightsail

Lightsail er en genvej til at bygge applikationer, da der allerede ligger en del prækonfigurerede funktioner og applikation, som man kan benytte sig af. Det kan eksempelvis være at bygge en simpel webapplikation, lave et skræddersyet website, lave simple programmer eller opsætte nye udviklingsmiljøer til test. Hele deres Lightsail er baseret på, at handlinger skal kunne laves med få klik, så jeres udviklere spare tid på det administrative og kan fokusere mere tid på udvikling.

Amazon SageMaker

SageMaker er Amazons bud på at gøre machine learning (ML) mere tilgængeligt for virksomheder. I deres unikke miljø kan du bygge og benytte machine learning ved hjælpe af Amazons fully managed infrastructure, tools, and workflows. Fordelene ved at benytte SageMake er, at man kan øge effektiviteten fra ens AWS-konsulenter.

Cloud er fremtidens valg

Uanset om man vælger AWS eller en af de andre udbydere, så er der ingen tvivl om, at cloud bliver mere og mere udbredt. Før i tiden arbejdede de fleste med fysiske maskiner, hvor skalering var en langsommelig og dyr proces. Ønskede man flere serverkræfter, skulle der opsættes en helt ny maskine, som dernæst skulle konfigureres til at arbejde sammen med de eksisterende.

I en cloud-løsning er der naturligvis også tale om fysiske maskiner, men her har udbydere som AWS rådighed over mange ekstremt kraftfulde servere, som er placeret i store servercentre. Når du benytter AWS får du dermed allokeret de ressourcer du betaler for, så du (meget simpelt fortalt) kan have en server på nogle tidspunkter og flere servere på andre tidspunkter – afhængigt af dit behov.

Amazon er uden tvivl en af dem, som fortsat kommer til at dominere på markedet. De er på nuværende tidspunkt markedsledende, og den position forventer vi, at de kommer til at bibeholde, selvom konkurrenterne naturligvis forsøger at vinde markedsandele fra AWS.

Vigtigheden af den rette AWS-konsulent

Vi har gennem mange år placeret dygtige AWS-konsulenter hos virksomheder, og vi ved noget om vigtigheden i det rette match. Selvom en AWS-ekspert er ekstremt dygtig, er det også vigtigt, at vedkommende har erfaring med lige præcis de produkter, som I ønsker at benytte.

Forestil dig, at du skal have udskiftet topstykket i din VW Passat. Forskellen på at gå til et værksted der laver alle biler og et dedikeret VW-værksted er enorm. Samtidig er forskellen på at få mekanikeren som er specialiseret i motoren fremfor mekanikere som er specialiseret i elektronikken. Begge er uddannet til at kunne udskifte dit topstykke, men den ene har udskiftet 100 topstykker gennem årene, hvor den anden sidst gjorde det ifbm. uddannelsen.

Det samme gør sig gældende med AWS (og alle andre it-konsulenter for den sags skyld), og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kender nemlig til alle de forskellige afkroge af AWS og kan derfor hjælpe jer med at matche jeres opgave med den rette AWS-freelancer.

Lad os ansætte jeres næste AWS-konsulent

Står I overfor et projekt med AWS? Så kan vi hjælpe jer. Det er uanset om I står overfor en migrering, opsætning eller optimering. Vi kan finde lige præcis den specialist, som kan løse udfordringen.

Det tager dig blot to minutter at udfylde formularen med information omkring jeres projekt, og så sørger vi for at matche forespørgslen i vores database med et kæmpe udvalg af AWS-konsulenter.

Servicen er, som nævnt, ganske gratis og uforpligtende. Skulle vi mod forventning ikke have den rette kandidat til jeres projekt, så koster det jer ikke en krone. Efter udfyldning af formularen vil I have cv’er i indbakken inden for 24 timer.

Står I overfor et større projekt, hjælper vi jer også gerne med at sammen det rigtig team, der øger chancen for at projektet bliver en succes.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside