Shopify E-commerce

Magento-konsulenter

Find de rigtige Magento-specialister til udvikling af jeres webshop.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hos Avenida har vi en stor database af konsulenter som blandt andet indeholder erfarne Magento-specialister. Vi har i mange år sat virksomheder og dygtige Magento-specialister sammen til løsning af mange slags forskellige opgaver.

Vi finder og matcher markedets dygtigste konsulenter, der passer bedst til netop jeres projekt.

Du skal blot udfylde formularen og så klarer vi resten. Indenfor bare 24 timer (på alle hverdage) vil du have kvalificerede CV’er fra dygtige Magento-specialister i din indbakke. Vores service er ganske gratis og helt uforpligtende.

Lidt om Magento

Magento blev udgivet 31. august 2007 af Roy Rubin og Yoav Kutner. I forhold til markedsandel er Magento en sikker to’er ikke langt bagefter WooCommerce. Blandt nogle af de største brands der ligger på en Magento platform kan nævnes Nike, Olympus, Samsung og Bauhaus.

I 2015 kom Magento 2.0, hvor arkitekturen af systemet blev væsentlig omskrevet. Systemet blev opgraderet til at kører på den nyeste PHP version, mere SEO-venlig, forbedret caching af statisk indhold, mere mobil-venligt og mange andre tiltag der virkelig forbedrer hastighed og performance.

Magento 2 kan du få i tre versioner:

  • Magento 2 Open Source
  • Magento 2 Enterprise Edition (EE)
  • Magento 2 Enterprise Cloud Edition (ECE)

Versionerne EE og ECE er betalte løsninger, hvor du køber en komplet løsning med, host, opsætning, konfigurering og support.

Magento 1 supporteres officielt ikke længere af Magento

Der findes dog stadig nogle webshops i Magento 1 og vi har derfor også eksperter, som vil kunne hjælpe jer – uanset om I ønsker at vedligeholde eller migrerer til Magento 2.

Magento 2 – høj hastighed og performance

Som sagt kom Magento 2 i 2015 og var en erstatning af Magento 1 – var ikke bagud kompatibel. Det var på mange måder en helt ny platform, hvor de kritikpunkter Magento 1 havde var udbedret.

Magento 2 blev baseret på PHP7 med support af HTML5 og MySQL Percona 5.6 (og nyere).

Derudover blev der også integreret flere nye teknologier i Magento 2:

Hastighed og performance fik et KÆMPE løft fra Magento 1 til Magento 2.

SEO & mobilvenlig

En e-commerce platform der har svært ved at blive fundet af søgemaskinerne eller ikke helt fungere på en mobil er ikke nogen særlig anvendelig platform.

Magento 2 er et meget stærkt valg i forhold til de to punkter og næsten perfekt out-of-the-box. Kan forfines yderlig med et par enkle extensions.

En totalløsning til webshops

Et af de punkter hvor Magento udmærker sig på i forhold til andre e-commerce systemer er alt det du får med i basisinstallationen. Det er muligt at tilføje ny funktionalitet i form af extensions, men du får rigtig meget med ”built-in” i Magento 2.

Marketing
Magento giver et super detaljeret salgsoverblik med et tilhørende og lige så detaljeorienteret rapporteringsværktøj.
Derudover kommer Magento også med et fuldt indbygget nyhedsbrevsystem.

Ordrehåndtering & Bogføring
Er også noget Magento giver mulighed for at indstille så det passer lige ind i jeres arbejdsflow. Det er muligt at tilpasse ordrebekræftelser, fakturaer, forsendelsesdokumenter og øvrige salgsdokumenter lige som i ønsker dem.
Samtlige automations e-mails kan også redigeres tilpasses præcist til jeres behov.

Logistik
Lagerhåndteringssystemet er virkelig omfattende i Magento og giver rigtig mange indstillingsmuligheder. Enhver indkøber vil elske dette system.

Betalingsmoduler
De mest kendte ”payment gateways” er integreret fra start i Magento 2 og resten findes som tilføjelsesprogrammer (moduler).

Produkthåndtering

Når webshops kommer op i en vis størrelse med +1000 produkter stikker Magento ofte fra feltet. Det kommer både med mange indstillingsmuligheder og så er det hurtigt og effektivt at vedligeholde mange produkter.

Et komplekst e-commerce system

Høj fleksibilitet og mange indstillingsmuligheder putter Magento i kurven ”et komplekst system”, hvor det kan være rart med en ekspert i hånden – sådanne eksperter kender vi.

Vi har års erfaring med at finde de rigtige konsulenter til de rigtige projekter og vil også meget gerne hjælpe med jeres projekt.

Har i brug for at få konkretiseret jeres projekt før der overhovedet ansættes folk kan vi også hjælpe med den dialog.

Lad os finde jeres næste Magento-konsulent

Står I med et behov for en konsulent, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder. Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante cv’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage). Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside