Shopify E-commerce

Webshop-konsulenter

Find de rette specialister gennem os

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hvis jeres virksomhed sælger produkter online, har I formentlig ofte brug for en webshop-konsulent, der kan hjælpe jer med udvikling og vedligeholdelse. I kender formentlig også vigtigheden af at have en erfaren webshop-konsulent tilknyttet, som hurtigt forstår en given opgave og kan eksekvere.

Hos Avenida hjælper vi webshop-ejere med at finde højt kvalificerede it-konsulenter. Vores store erfaring samt database sikrer jer at få en specialist ind, som har erfaring med det shopsystem, I benytter. Dette øger jeres chancer for succes markant.

Hvis du ønsker at gøre brug af vores service, er det naturligvis gratis og uforpligtende. Du udfylder blot formularen med lidt information om jeres virksomhed og projekt. Dernæst rækker vi ud til vores netværk af webshop-konsulenter, og finder de bedste matches. Inden for 24 timer på hverdage, har du cv’er på dygtige webshop-konsulenter i indbakken.

Opgaver til webshop-konsulenten

Der findes mange forskellige opgaver, som man ønsker at placere hos en webshop-konsulent. Herunder kan du se nogle af de opgaver, vores kunder ofte har brug for hjælp til, når de kontakter os.

Migrering

Ønsker man at migrere fra et shopsystem til et andet, så kan det blive ret komplekst. Der er ordre-, kunde- og produktdata, som skal flyttes, og man skal sikre sig, at der ikke mistes noget data i processen. Det kan nemlig blive tidskrævende (og dermed dyrt), hvis der blot er små mangler i data.

Udvikling af ny shop

Vi har både hjulpet nyopstartede webshops og etablerede virksomheder, der ønskede at udvide deres forretning med en shop-løsning. Står man over for dette, så er der også en række vigtige valg, der skal træffes. En webshop-konsulent kan hjælpe jer med at træffe beslutninger i forhold til valg af det bagvedliggende system, og hvad der skal fokuseres på for brugeroplevelsen.

Udvikling af nye funktion

Hvis I allerede har en velfungerende webshop, kan der være masser af potentiale I at udvikle nye funktioner, som kan gøre det nemmere for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere at benytte platformen.

Implementering af nyt design

Som webshopejer bør man konstant arbejde på, hvordan design og brugeroplevelse kan forbedres, så øger sin konverteringsrate, sin gennemsnitlige ordreværdi og kundernes tilfredshed. Her vil man typisk have en designer, der er ekspert i brugeroplevelser, som designer den nye oplevelse. Dernæst har man dog brug for en webshop-konsulent, der kan implementere det.

Webshop-konsulent med speciale i jeres system

Det vil altid være bedst at finde en webshop-konsulent, som har erfaring i det webshop-system, I benytter. Det vil gøre både fejlfinding og udvikling hurtigere, og konsulenten vil nemmere kunne spotte potentiale, der kan hjælpe jeres forretning. Hvis I benytter et af de meget udbredte systemer, så kan vi med garanti finde en webshop-konsulent, der har dyb erfaring i dette system.

Herunder kan du se et udvalg af populære webshopsystemer:

Skal vi finde jeres næste webshop-konsulent?

Står I overfor vigtige projekter med jeres webshop, så kan vi hjælpe jer med at finde den helt rette webshop-konsulent, som kan sikre jer succes med jeres kommende projekter. Vores konsulenter har stor erfaring og er klar til at indgå i jeres team.

Vi har mange års erfaring med at sammensætte de rette konsulenter med forskellige projekter, og denne erfaring kan hjælpe jer med at få ansat den bedste webshop-konsulent. Vi kan både hjælpe ift. frontend- og backend-udvikling af jeres webshop, og vi hjælper også gerne med sparring, hvis I ikke er helt sikre på, hvilken webshop-konsulent, der bedst matcher jeres behov.

Vi har udviklet og forfinet vores service gennem mange år, og du kan gøre brug af vores service ganske gratis og uforpligtende. Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så sender vi cv’er fra dygtige webshop-konsulenter inden for 24 timer på hverdage.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside