IT-konsulent

Sitecore-konsulent

Find de dygtigste Sitecore-specialister her hos Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi har i mange år hjulpet virksomheder med at finde dygtige Sitecore-konsulenter til mange forskellige typer af projekter.

Vi finder markedets bedste konsulenter til jer og sender dem direkte til jeres indbakke.

Udfyld formularen og efter blot 24 timer (på hverdage) har du kvalificerede CV’er på dygtige Sitecore-konsulenter i din indbakke. Denne service er gratis og helt uforpligtende.

Bag om Sitecore

Sitecore er et dansk Content Management System (CMS) udviklet i 2001 af Michael Seifert og Ole Sas Thrane.

Det startede ud med kun at være rettet mod det danske marked, men er i dag vokset til at være en spiller globalt.

Sitecore er bygget på Microsofts teknologier, ASP.NET, Microsoft SQL og Microsoft IIS.

All-in-one DXP

Sitecore er ikke blot et CMS, men et all-in-one composable Digital Experience Platform (DXP). Det er en cloud-baseret SaaS-løsning, hvor du som virksomhed kan tage en modulerbar tilgang til, hvordan du vil opnå dine digitale oplevelsesmål. Du kan konfigurere og forbinde produkter via API’s som du har behov for.

Sitecore er altså en digital oplevelsesplatform der indeholder mere end blot et content management system.

Analyseværktøj

Når brugerne interagerer med vores website, er vi nødt til at indsamle den data, analysere den og træffe valg deraf. Ofte drukner vi lidt i data og her har Sitecore et fokus på at filtrere støjen fra og levere en overskuelig analyse, der kan træffes valg fra.

CMS

CMS’et er fundamentet i ethvert DXP, og her udgiver og redigere I indhold på jeres website.

E-commerce

Sitecore leverer også en stærk e-commerce løsning, med alt hvad det indebærer for at skabe en end-to-end købsoplevelse. Lagerhåndtering, forsendelse, betaling, priser, promovering osv.

Fremtidssikret

I en ikke fjern fremtid er i nødsaget til at tilføje funktionalitet til jeres DXP som i dag ikke virkede vigtig. Det er altid vigtigt at vurdere, hvor svært/nemt det er at udvide platformen, man bygger på. Sitecore har altid haft, og har stadig, et stort fokus på netop dette aspekt.

Sikkerhed & Compliance

Med Sitecore er der topklasse sikkerhed på alle niveauer af platformen. Er du en global virksomhed er det også vigtig der er styr på compliance på tværs af landegrænser. De værktøjer får du med Sitecore.

Skalerbart og Fleksibel

Et all-in-one composable DXP kan passe godt til organisationer, der øjeblikkelig har behov for en solid løsning. Er I en virksomhed, der ikke har adgang til IT-ressourcer, og dermed sværere ved at træffe de bedste beslutninger hen ad vejen, kan dette også være tiltalende.

Den composable del i Sitecore betyder netop, at de mange produkter også kan tilkøbes og bygges på hen ad vejen som jeres forretning og behov vokser. Det gør systemet fleksibelt for de fleste organisationer og meget skalerbart.

Microsoft leverer en solid infrastruktur, som Sitecore kører på, og det giver jeres forretning de bedste forudsætninger for at skalere.

Stærke integrationer

Sitecore har en meget avanceret dataopsamling med gode integrationer inkluderet til CRMs som Dynamics og Salesforce. Derudover er der en stærk integration til Microsofts cloud-platform Azure.

Vi har også specialister, der favner de platforme og som har stor erfaring med integration til disse.

Få den rigtige konsulent fra start

Lad os hjælpe med at finde den eller de konsulenter, der har præcis de kompetencer og erfaringer, som jeres projekt kræver. Projektledelse er også en kompetence vi kan finde blandt vores Sitecore-konsulenter.

Vi finder de dygtigste specialister der er på markedet og sender deres CV direkte til jeres indbakke, gratis og uforpligtende.

Lad os finde jeres næste Sitecore-konsulent

Står I med et behov for en konsulent, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder. Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante cv’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage). Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside