.NET-konsulent

Vi er et rekrutteringsbureau, der gør det simpelt for virksomheder at finde erfarne .NET udviklere til ansættelse på konsulentbasis.

Find erfaren .NET-udvikler til jeres næste udviklingsprojekt.

Har I et projekt der mangler en .NET-udvikler på konsulentbasis, så kan vi hjælpe med at finde den/de helt rigtige kandidater. Vi har opbygget et stort netværk af dygtige, erfarne og stabile IT-konsulenter så vi effektivt og hurtigt kan finde den rette specialist til lige netop jeres projekt.

Vi har også erfaring med at sammensætte hele teams af IT-konsulenter.

Send os en kort beskrivelse af projektet og de kompetencer I søger, så vender vi retur indenfor 24 timer (på hverdage) med CV’er på mulige kandidater. I er også meget velkommen til at ringe til os hvor vi kan snakke projektet og behov igennem.

Ulrik Calum

Jeg ser frem til at høre fra dig

Ulrik Calum
Senior Partner

31 26 33 66

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Hvad er .NET?

.NET (udtales “dot net”) er et software-framework primært udviklet til at køre på Microsoft Windows, men findes også i versioner til Linux og Mac. Det er en gratis open-source-udviklingsplatform, til at bygge mange forskellige typer af applikationer.

Det er muligt at afvikle mange forskellige programmeringssprog, udviklingsværktøjer og biblioteker på .NET, til at bygge til web, mobil, desktop, spil, IoT (Internet og Things) og meget mere.

.NET konsulent foran whiteboard

.NET-programmeringssprog

På .NET kan applikationer afvikles i sprogene C#, F# og Visual Basic, men det er også Microsofts mål at man skal kunne udvikle i alle programmeringssprog til .NET. Dette forgår ved hjælp af en kompiler til hvert sprog, der oversætter.

De .NET-konsulent vi har i vores netværk, har selvfølgelig en dyb indsigt og stor erfaring med hele det underliggende frameworket .NET – de er også dygtige C#-udviklere og/eller Visual-Basic-udviklere.

 

Web-udvikling og cloud

ASP.NET er udvidelse af .NET-platformen med værktøjer til specifikt at udvikle webapplikationer.

Læs meget mere om ASP.NET her og konsulenter specifikt målrettet den del

 

.NET giver også mulighed og værktøjer til at bygge hurtige og skalerbare applikationer til alle de større cloud-platforme.

Læs mere om Microsoft Azure her og hvilke konsulenter vi kan tilbyde her

 

.NET Core

.NET Core er en videreudvikling af .NET Framework og blev først udgivet i 2016. Det er designet til at være mere letvægtigt og mere modulært end .NET Framework.

.NET Core består af et sæt runtimebiblioteker, en kompilator og en række værktøjer, der giver udviklere mulighed for at opbygge og køre applikationer på tværs af forskellige operativsystemer og cloudplatforme.

.NET Core understøtter de samme programmeringssprog, herunder C#, F# og Visual Basic. Der er også et stort økosystem af tredjepartsbiblioteker og værktøjer, der kan bruges sammen med .NET Core, hvilket gør det til en populær platform for både web- og desktopapplikationer samt microservices og cloud-native applikationer.

 

Værdien i en erfaren .NET-konsulent

Vi har alle i Avenida mere end +10 års erfaring med at ansætte IT-konsulenter i virksomheder eller offentlige organisationer – det har givet os en viden om hvor vigtig det er at få den rette konsulent tilknyttet et projekt.

Det er vigtigt for os at I kun skal tage stilling til kvalificerede kandidater så jeres rekruttering bliver så effektiv som muligt.

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Skal vi finde jeres næste .NET-udvikler?

Send en kort beskrivelse af den opgave I ønsker løst, så screener vi hurtigt vores database og finder de allerbedste .NET-konsulenter der kan løse opgaven effektivt og professionelt.

Store projekter, hvor der er tale om hele teams af konsulenter har vi også god erfaring med at løse. Det er altid uforpligtende og helt gratis at give os et kald, hvor vi kan tale projekt og behov igennem – det gælder også om I vælger at bruge formularen.

Ofte bliver vi brugt som supplement til den øvrige rekruttering i virksomheden – det handler helt enkelt om at det absolut bedste match mellem opgave og IT-konsulent skal findes.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside