IT-konsulent

MongoDB konsulenter

Find dygtige og kompetente mongoDB konsulenter her

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Mangler du en ekspert til din database i MongoDB? Hos Avenida har vi en stor database med en bred vifte af dygtige og kompetente it-konsulenter, som netop er klar til at hjælpe dig og din virksomhed mod målet. Udfylder du formularen her, går vi straks i gang med at finde den perfekte freelance konsulent, som passer til jeres behov.

Du vil indenfor 24 timer (på alle hverdage) modtage en mail med bud på CV’er, som er specifikt udvalgt til det I søger. Er I endnu ikke helt sikre på, hvad det er for en slags konsulent I står og mangler, så tag endelig kontakt alligevel, så tager vi en snak og finder frem til den perfekte løsning. På den måde kan vi hjælpe jer videre uanset hvor i processen I befinder jer.

Vi ser frem til at hjælpe jer videre mod målet.

Hvad er MongoDB?

MongoDB er et kildetilgængeligt dokumentorienteret databaseprogram, som kan bruges på tværs af platforme. Det kaldes et NoSQL (Not only SQL) – databaseprogram , da det bruger  JSON-lignende funktioner til at håndtere dataene i stedet for rækker og tabeller. Mange mener endda at denne måde at håndtere data på, er bedre end relationelle databaser.

MongoDB blev oprettet under MongoBD Inc. i 2007 og er det man kalder et Server Side Public License, hvilket betyder at alt kildekoden er tilgængelig for alle. De fleste som kender til MongoDB siger, at ved man hvordan man bruger JavaScript, så kan man også finde ud af at bruge MongoDB.

Selve strukturen på dataene ligner meget et objekt i JavaScript.

Systemet er nemt og hurtigt at installere på både Mac og Microsoft drevet computere, så uanset hvad i bruger, så er MongoDB også en mulighed for jer.

De mest udbredte sprog

I en verden med et næsten uendeligt antal programmeringssprog, er der naturligvis nogle, som dominerer markedet. Disse sprog er fundamentet i mange af de store CM- og shop-systemer som eks. WordPress, Drupal, Umbraco, Magento og PrestaShop.

Her kan du se et udvalg af de sprog, vi ofte ansætter programmører til:

Mange vælger MongoDB

MongoDB anses som en velfungerende tværplatform til dokumentdatabaser, hvilket gør det muligt at hente store mænger data med høj hastighed og uden besvær. Med deres mere end 40 millinoner downloads og med kunder som Google, eBay, gør det MongoDB til det mest benyttede og populære NoSQL-system i verden.

Stor fleksibilitet

Der findes flere fordele ved at bruge MongoDB som sit databasestyresystem. Én af de funktioner som oftest bliver nævnt, som den første i den forbindelse, er fleksibiliteten. Der er høj fleksibilitet i data lagringsprocessen, hvilket er noget som rigtig mange folk, som beskæftiger sig med databaser, går meget op i.

Høj skalérbarhed

En anden fordel, som brugere af MongoDB ofte nævner er systemets høje skalerbarhed. Det kan blandt andet bruges som distribueret database, hvilket egentlig blot betyder at det kan gemmes på flere forskellige servere i stedet for en, hvis der er behov for det.

MongoDB indeholder og en funktion, der kaldes native sharding, som blot står for automatisk opdeling af grupperinger af data i mindre grupperinger, som igen er med til at sikre hurtig datalagring og -hentning.

Alt dette gør MongoDB til et rigtig godt valg, hvis man skal håndtere Big Data. 

Mange virksomheder står ofte overfor problemet at deres datalagring ikke kan følge med, hvilket kan få stor betydning for en virksomhed, som er afhængig af disse data.

Den høje skalerbarhed fungerer ved en forespørgselsfunktion, som opnås via et dokumentbaseret forespørgselsprogram.

Lad os finde jeres næste MongoDB konsulent

Mangler du en MongoDB specialist? Hos Avenida finder du en bred pallette af IT-konsulenter, som blandt andre kompetente MongoDB specialister. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder videre mod målet, ved at finde den helt perfekte freelance konsulent til netop deres behov.

Vil du også have hjælp, så udfyld formularen her og så tager vi straks fat i de konsulenter, som vi mener ville passer til jer og jeres projekt. Når formularen er udfyldt, går det op til 24 timer og så har du modtaget kvalificerede bud på CV’er i den indbakke.

Ved du endnu ikke helt hvad det er I søger hos en konsulent, så tag endelig kontakt alligevel og så tager vi en snak og leder jer på rette spor.

Vi glæder os meget til at kunne guide tættere på jeres mål og drømme.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside