Umbraco CMS

Umbraco-konsulent

Find Umbraco-udviklere på konsulentbasis her.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi har igennem mange år hjulpet virksomheder, med at finde dygtige freelance Umbraco-specialister.

Udfra jeres projektbeskrivelse finder og matcher vi markeds bedste konsulenter.

Udfyld formularen og efter kun 24 timer (på alle hverdage) vil I modtage CV’er på kvalificerede konsulenter i jeres indbakke. Denne service koster ikke jer noget og er helt uforpligtende.

Kort om Umbraco

Umbraco er udviklet af Niels Hartvig i 2000 og blev udgivet som open-source CMS i 2009. Det er skrevet i C# (C-sharp) og bygget på Microsofts .NET Framework, ASP.NET. Ligeledes gemmes data typisk i en Microsoft SQL Database som afvikles fra en Microsoft IIS.

Umbraco er det mest udbredte Content Management System baseret på Microsofts infrastruktur. Hos Avenida har vi adgang til mange dygtige specialister og udviklere indenfor det miljø.

Umbraco Marketplace

Umbraco har ligesom de andre populærere CMS-platforme (WordPress, Magento, Drupal osv.), mulighed for at udvide funktionalitet via diverse plug-ins. I Umbraco Marketplace findes utallige add-ons udviklet af communityet omkring Umbraco. Der er mere end 200.000 udviklere registreret på Umbraco Marketplace.

Disse plug-ins kan installeres direkte fra back-end admin. Det er selvfølgelig også muligt at udvikle sine egne udvidelser og der kan vi hjælpe med finde de rigtige konsulenter/udviklere med kompetencer indenfor C#, .NET og webudviklerfærdigheder som HTML, AngularJS og CSS.

Fleksibelt og skalerbart

Umbraco er et open-source Content Management System, hvilket betyder alle og enhver har adgang til kildekoden og mulighed for at rette i denne. Det giver først og fremmest fleksibilitet til at udvikle platformen præcist som I måtte ønske.

Det gør også at der er god plads til at vokse på en Umbraco-platform. Der findes et stort udvalg af allerede udviklede plug-ins samt muligheden for selv at udvikle dem der måtte mangle.

Umbraco og Microsofts infrastrukturen generelt er et rigtig ”robust”, fleksibelt og sikkert setup som også er utroligt skalerbart – i takt med dit website og dine behov vokser, følger denne løsning med.

Redaktørens point of view

Umbraco er kendt for at være et intuitivt og brugervenligt CMS, der gør livet som redaktør på en hjemmeside meget nemmere.

Der er først og fremmest et utroligt godt overblik som specielt viser sin styrke når sitet og antal af sider når en vis størrelse.

Derudover er der løbende backup af alt indholdet på de forskellige sider og der bliver oprettet en version af indhold for hver gang der bliver gemt og udgivet. Det er muligt at gå år tilbage og udgive den side igen som den så ud dengang.

Mange års erfaring med at finde konsulenter

Vi har gennem årene set mange forskellige projekter, lige fra udvikling af diverse plug-ins, optimering på server- og/eller databaseniveau eller udvikling af forskellige integrationer.

Det kan også være at det er en Umbraco-specialist med projektlederevner i søger.

Send os en beskrivelse af projektet og så sender vi dygtige kandidater til din indbakke.

Lad os finde jeres næste Umbraco-konsulent

Står I med et behov for en konsulent, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder. Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante cv’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage). Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside