IT-konsulent

Drupal-konsulent

Find jeres Drupal specialist via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vi vil gerne hjælpe til med at i kommer godt fra start på jeres projekt. Om I skal bruge en konsulent der kan agere projektleder på projektet eller det mere er en topteknisk kompetent udvikler i søger – så vil vi gerne hjælpe jer med at finde de helt rigtige kandidater.

Vi har stor erfaring på området og har i mange år hjulpet virksomheder med at finde de rigtige konsulenter til mange forskellige slags projekter.

Hvis I udfylder formularen med en beskrivelse af jeres projekt, så har I inden for bare 24 timer (på hverdage) kvalificerede CV’er i jeres indbakke. Alt helt gratis og uforpligtende.

Historien om Drupal

Drupal er skrevet af Dries Buytaert og har været et open-source projekt siden 2001. Open-source betyder at kildekoden er frit tilgængelig for alle og det står alle frit for at ændre i denne kode.

Drupal er et Content Management System (CMS) der er skrevet i PHP og datalageringen sker via en MySQL database. Vi har mange udviklere i vores database med netop disse kompetencer.

Drupal er i skrivende stund nået op på en version 9 og en 10 der skulle komme i 2022. Drupal supportere officielt kun tilbage til og med version 7. Der er dog stadig nogle sites der stadig kører på en Drupal 6 og vi har også specialister der kan hjælpe jer, skulle det være tilfældet – uanset om i ønsker at vedligeholde eller migrerer til nyere version.

Du kan modellere Drupal

Drupal kan tilføres adskillige moduler for at føje udvidet funktionalitet til platformen. Disse moduler er udviklet af det community der er tilknyttet Drupal – det spænder lige fra enkelte udviklere og til større udviklingshuse.

Derudover er der en lige så omfattende markedsplads for ”themes” fra samme community.

Mangler I en dygtig freelanceudviklere der har stor erfaring med at udvikle Drupal moduler eller teamer? Vi har mange dygtige kandidater til et sådant projekt og sender dem gerne til jeres indbakke.

Tredjeparts integrationer

Integration til tredjeparts applikationer håndteres nemt i Drupal. Rigtig mange af de mest velkendte brands er der allerede lavet integration til og findes i Drupals omfattende API-bibliotek.

Det er brands som: Google Analytics, MailChimp, SalesForce, Zendesk, Magento og rigtig mange flere.

Om I skal have ”tweaket” en eksisterende integration eller have lavet noget fra bunden af, vil vi gerne hjælpe jer med at finde den/de rigtige konsulenter til projektet.

Høj performance og skalerbarhed

Drupal er meget skalerbart og er derfor også blevet et meget populært open-source CMS. Det har specielt vundet indpas blandt store virksomheder med komplekse behov og websites med stor trafik.

Det er blandt andet ved caching at Drupal leverer høj performance. Der er adskillige cache add-ons for PHP til Drupal der kraftigt reducerer CPU-forbruget.

Top sikkerhed

Blandt open-source systemer er Drupal kendt som et af de mest sikre. Hele systemet er designet og udviklet med sikkerhed for øje. Dette er også hjulpet til at dette CMS er blevet populært blandt store organisationer.

Drupal er kendt for at have et af de bedste sikkerhedsteams, avancerede hosting-udbydere og samtidig med at have et stort fællesskab af udviklere der bidrager til CMS’et.

Kom godt fra start

Uanset hvilken del af Drupal jeres projekt måtte berøre, vil vi meget gerne hjælpe med til at få kædet de/den rigtige konsulent(er) på – fra start.

Vi har igennem årene fundet dygtige konsulenter til både store og små projekter med lang eller kort varighed.

Send os et skriv og vi sender højt kvalificerede kandidater retur – gratis og helt uforpligtende.

Lad os finde jeres næste Drupal-konsulent

Står I med et behov for en konsulent, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette freelancer til opgaven. Vi har mange års erfaring med at forbinde landets bedste specialister med virksomheder. Vores store netværk, stærke ekspertise og forfinede match-service sikrer jer, at I får den helt rette konsulent.

Når I henvender jer, vil I allerede modtage relevante cv’er i jeres indbakke inden for 24 timer (på hverdage). Kender I ikke jeres konkrete behov endnu, kan vi også tage en dialog omkring jeres projekt, og hjælpe jer hele vejen fra start til slut med hele projektet.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside