Webshop bygget i OpenCart på en macbook

OpenCart-konsulenter

Find OpenCart-specialister på konsulentbasis til jeres projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Vores samfund bliver mere og mere digitalt og it-specialister er en eftertragtet ressource. Systemerne og de løsninger vi bruger, hver eneste dag bliver flere og mere komplekse. Det skaber en støt stigende efterspørgsel, efter individuelle specialister med en bred vifte af forskellige kompetenceområder.

Vi har hos Avenida en erfaring der spænder over de sidste +20 år, med at finde og ansætte it-konsulenter i virksomheder til lange og korte projektforløb.

Sådan fungerer det

I sender en beskrivelse af den opgave samt lidt om det øvrige team som OpenCart-konsulenten skal indgå i. Er der behov for sparring i forhold til hvilke kompetencer jeres projekt har brug for, bidrager vi også meget gerne med det.

Vi finder så den specialist der selvfølgelig har de fornødne faglige kompetencer, men som også match det øvrige team omkring konsulenten. Vi sender CV’er på mulige kandidater direkte til jeres indbakke og på hverdage vil I indenfor 24 timer modtage de første.

Vi har blandt andet også stor erfaring med at sammensætte hele teams af it-konsulenter.

Kort om OpenCart

OpenCart er en gratis open-source e-commerce løsning. Platformen er bygget i PHP og koblet op mod en MySQL database.

OpenCart er modulopbygget som kendt fra alle de lidt større og kendte CM-systemer – Drupal, Magento, WordPress osv. Det gør løsningen fleksibel og et hvert tænkeligt behov vil kunne udvikles som tilføjelsesprogram til OpenCart.

Mange af de OpenCart-konsulenter vi har i vores netværk, er også rigtig dygtige PHP-udviklere og MySQL databasespecialister.

Hvilke opgaver kan løses af en OpenCart-konsulent?

Vi ser mange forskellige projekter der efterspørger en OpenCart-konsulent. Disse fem hovedkategorier dækker meget godt over det vi typisk ser opgaver vi skal finde en OpenCart-specialist til.

  • Udvikling af ny funktionalitet
  • Integration af andre systemer
  • Fejlsøgning og udbedring
  • Undervisning i løsningen og muligheder
  • Migrering til eller fra OpenCart

Er en OpenCart på konsulentbasis det rigtige?

Der er en stor fleksibilitet ved at bruge en konsulent over en fastansat. Timer per uge/måned og derved omkostning kan let skrues op og ned efter behov.

I og med at en konsulent har erfaring med at arbejde i mange forskellige virksomheder, har vedkommende også en indsigt i forskellige setups og løsninger. Denne indsigt kan give jer et ”udefra” syn på jeres organisation og de problemstillinger I evt. arbejder på at løse.

Der er selvfølgelig også mange fordele ved fastansatte og om det er det ene eller andet der er det optimale, afhænger af projekt. Den dialog deltager vi også gerne i.

Skal vi finde jeres næste OpenCart-konsulent?

Det er helt gratis og helt uforpligtende at sætte os til at finde jeres næste OpenCart-ekspert. I skal blot sende os en beskrivelse af projektet via formularen så matcher vi det med vores omfattende database af it-konsulenter og vender retur indenfor 24 timer.

I kan bruge vores service som et supplement til jeres øvrige søgning. Skulle vi mod forventning sende kandidater som ikke matcher jeres behov, koster det jer som sagt ikke noget.

Vi deler også gerne ud af vores erfaring med ansættelse af it-konsulenter, skulle I have behov for sparring.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside