Showing Bagisto shop on a macbook

Bagisto-konsulenter

Find Bagisto-ekspert på konsulentbasis til jeres projekt.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Om et it-projekt bliver en succes eller, hvor succesfuldt det bliver, afhænger i høj grad af de faglige kompetencer der er tilknyttet projektet. Et andet vigtigt parameter – hvordan arbejder teamet sammen omkring projektet.

Avenida har mangeårig erfaring med at ansætte enkeltstående it-konsulenter eller hele teams af specialister til alverdens it-projekter.

Beskriv det projekt I mangler en Bagisto-konsulent til samt hvilket team konsulenten skal indgå i og samarbejde med. Indenfor 24 timer vil vi matche opgaven med de bedste kompetencer og sende jer CV’er på de kandidater vi mener vil være de bedste Bagisto-konsulenter til jeres projekt.

Det er selvfølgelig uforpligtende, hvis I mod forventning ikke vælger at gå med nogle af de kandidater vi finder.

Om Bagisto

Bagisto er et e-commerce økosystem designet til at, enhver kan bygge og skalere deres forretning. De teknologier Bagisto er bygget på og omkring gør det nemt og fleksibelt at ændre – også for ikke særligt teknisk kyndige.

Bagisto backend er bygget på Lavarel som er et PHP-framework og frontend er bygget med Vue.JS. Det hele er koblet sammen med en MySQL-database.

Modulbaseret og fleksibel

Bagisto er en såkaldt ”no-coding-needed” e-commerce-løsning, lige som andre kendte lignede platforms – Orckestra, OpenCart og Shopify.

Der er allerede et omfattende udvalg af forskellige udviklede tilføjelsesmoduler der kan installeres efter behov.

Har I alligevel behov for at få udviklet nogle tilføjelser, der er 100% skræddersyet jeres behov, er det her en dygtig Bagisto-konsulenter kan komme ind i billedet.

Hvilke typer projekter kan en Bagisto-konsulent hjælpe med?

Vi ser rigtig mange forskellige opgaver og projekter, men alle kan nogenlunde passes ned i en af disse fem hovedgrupper:

  • Udvikling af ny funktionalitet
  • Optimering af eksisterende løsning
  • Udbedring af fejl og fejlsøgning
  • Migrering til og fra Bagisto
  • Integrationer til andre systemer

Vi har ikke bare én type Bagisto-konsulent i vores netværk. Nogle projekter vil kræve konsulenter, der er meget programmeringsstærke og andre er det mere projektlederevner der er behov for. Vi har stor erfaring med at vurdere et it-projekter og gennemskue, hvilke Bagisto-konsulenter der vil være det bedste match.

Lad os finde jeres næste Bagisto-konsulent

Det er ikke uvant for os at se virksomheder supplere vores service med deres øvrige rekrutteringskanaler. Det er en glimrende løsning til at finde den absolut stærkeste kompetence til projektet.

I forpligter jer ikke til at bruge nogle af de kandidater vi sender til jer og servicen koster jer ikke noget.

Er I ikke helt sikker på projektets omfang samt hvilke specialister der er behov for, er I også meget velkommen til at bruge os som sparringspartner.

Udfyld formularen med en beskrivelse af projektet og inden for 24 timer (på hverdage) vender vi retur med CV’er på erfarne Bagisto-konsulenter.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside