TYPO3-konsulenter omkring et bord

TYPO3-konsulent

Find erfarne TYPO3-specialister via Avenida.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Har I et projekt, der mangler en eller flere TYPO3-eksperter på konsulentbasis, kan I starte jeres søgen hos Avenida. Vi er eksperter i at finde de rigtige kompetencer til et hvert it-projekt, som vi finder via vores omfattende netværk af danske og internationale it-konsulenter.

Vi har i mange år arbejdet med at ansætte it-konsulenter i virksomheder og offentlige institutioner, den erfaring bruger vi, når vi skal finde det rigtige match. Det handler selvfølgelig rigtig meget om at finde de helt rigtige faglige kompetencer, men det handler også om at matche en konsulent med organisationen i virksomheden. Det skal være en TYPO3-konsulent, der passer ind med resten af teamet.

Send os en beskrivelse af jeres projekt, så sender vi CV’er retur på de TYPO3-konsulenter, der matcher projekt og organisation bedst. Skulle der mod forventning ikke være interesse for de kandidater vi sender til jer, så er det selvfølgelig helt og aldeles gratis og uforpligtende.

Ved I ikke helt hvilke kompetencer, der er behov for eller skal der måske sammensættes et helt team af it-konsulenter – vil vi meget gerne være med i den dialog og byde ind med vores erfaring og input.

Kort om TYPO3

TYPO3 er et gratis open-source Content Management System (CMS) som er skrevet i PHP. Det kan afvikles fra flere server-typer – Apache, Nginx eller IIS og er kompatible med alle relationel databaser så som MySQL, PostgreSQL og SQLite.

Som mange af de andre populære CMS – WordPress, Drupal eller Magento – er der til TYPO3 også udviklet rigtig stort udvalg af tilføjelser. Det gør TYPO3 fleksibelt og nemt at tilpasse efter behov.

Sådan startede TYPO3

TYPO3 er oprindelig startet tilbage i 1997, udviklet af danske Kasper Skårhøj. I dag er der mere 300 udviklere på projektet, ledet af Benjamin Mack som er core Team Lead og Mathias Schreiber, nuværende ejer.

TYPO3 er tilgængelig i mere end 50 sprog og brugt i mere end 500.000 installationer – særligt populært i Europa.

Hvilke typer opgaver kan vores TYPO3-konsulenter løse?

Vi har erfaring med de fleste typer af opgaver og vores styrke er vores meget omfattende netværk af it-konsulenter. Vi kan næsten med sikkerhed finde lige præcis den TYPO3-specialist der har erfaring med netop jeres type opgave.

Nogle af de opgaver vi ofte bliver bedt om at finde TYPO3-konsulenter til er:

Fordele ved en TYPO3-specialist på konsulentbasis

Høj grad af fleksibilitet, hvor der kan skrues op og ned for antal timer så det matcher antal af projekter/opgaver. Afledt af dette kan der ofte også være en økonomisk gevinst i forhold til en fastansat.

Mangler I en sparringspartner i forhold til om I skal gå konsulent-vejen så ræk gerne ud – vi kommer gerne med input og deler den erfaring vi har gjort os de sidste +20 år med at ansætte it-konsulenter.

Lad os finde jeres næste TYPO3-konsulent

Det kræver blot I udfylder en kort beskrivelse af jeres projekt og hvilke kompetencer I søger, så starter vores søgen efter den/de helt rigtige TYPO3-konsulenter. Inden for 24 timer på hverdage vil vi sende jer CV’er på erfarne kandidater og skulle I, mod forventning ikke finde et match så har det hele været gratis og uforpligtende.

Fordi vores netværk af it-konsulenter favner så bredt, så hjælper vi også gerne med at sammensætte hele teams af forskellige kompetencer.

Lad os starte dialogen og se om ikke også vi kan finde den perfekt TYPO3.konsulent til netop jeres projekt.

Brug for en specialist? Få CV’er tilsendt på under 24 timer

Avenida kunde forside