Power BI konsulent

“Vi er et dynamisk konsulenthus, dedikeret til at hjælpe virksomheder med at finde den mest kompetente Power BI konsulent, der passer perfekt til deres specifikke behov.”

Lad os hjælpe med rekruttering af den rette Microsoft Power BI specialister.

En Power BI konsulent kan hjælpe din virksomhed med at opbygge og optimere jeres rapporter og dashboards, integrere jeres datakilder, træne jeres medarbejdere i at bruge Power BI og implementere avancerede machine learning-algoritmer og AI-teknologier i jeres Power BI-løsning.

Benyt kontaktformularen eller grib telefonen, så vi kan høre mere om hvilke præcise kompetencer du søger og projektet der skal løses. Derefter går vi straks i gang med at finde de helt rigtige kandidater der matcher det faglige niveau og passer ind i jeres virksomhedskultur.

Indenfor 24 timer på hverdage har du CV’er på erfarne Power BI konsulenter i din indbakke. Når den rette konsulent er valgt, hjælper vi til med onboarding, der sikrer en hurtig indgåelse i jeres projekt.

Ulrik Calum

Jeg ser frem til at høre fra dig

Ulrik Calum
Senior Partner

31 26 33 66

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside

Kort om Microsoft Power BI

Microsoft Power BI er en business intelligence (BI) platform, der giver brugerne mulighed for at oprette interaktive visuelle rapporter og dashboards ved hjælp af en række datakilder. Power BI kan integrere med en række forskellige datakilder, herunder Excel-regneark, cloud-baserede tjenester som Azure, SQL Database og Dynamics 365 og tredjeparts tjenester som Salesforce og Google Analytics.

Når du har tilsluttet dine datakilder til Power BI, kan du oprette interaktive visuelle rapporter ved hjælp af en række værktøjer og visualiseringer. Power BI giver også mulighed for at oprette avancerede beregninger og datamodeller, så du kan trække dybere indsigt fra dine data.

En af de største fordele ved Power BI er dens evne til at dele rapporter og dashboards med andre brugere, både internt og eksternt. Power BI gør det nemt at dele visuelle rapporter og dashboards via email, links og integrerede rapporter på websteder og applikationer.

Kort sagt kan Power BI hjælpe brugere med at trække indsigt og viden fra deres data, og dele denne indsigt med andre på en let og intuitiv måde.

business intelligence grafer på en skærm

Hvilken type Power BI konsulent?

Power BI handler om data management og indenfor den kategori forgrener der sig adskille specialområder såsom:

Dataanalyse – læs mere
Datalogi – læs mere
Datastrategi – læs mere
Datakvalitet – læs mere


Hvad med machine learning (ML) og artificial intelligence (AI)?

Power BI har integrerede ML- og AI-funktioner, der kan hjælpe brugere med at opnå mere avancerede indsigt og forudsigelser fra deres data.

For eksempel har Power BI en funktion kaldet Quick Insights, der bruger machine learning-algoritmer til at scanne dine data og opdage interessante mønstre og forhold, som du måske ikke har bemærket selv. Power BI har også integreret AI-teknologier som natural language processing (NLP), som giver brugere mulighed for at stille spørgsmål og få svar på en naturlig måde, ved at bruge almindeligt sprog.

Power BI kan også integrere med Azure Machine Learning-tjenester, som giver brugere mulighed for at bygge og træne deres egne machine learning-modeller og derefter integrere disse modeller i deres Power BI-rapporter og dashboards.

Er det specifikt det område du søger kompetencer til, har vi erfarne ML-konsulenter og AI-ingeniører i vores database.

Bliv klogere på vores opgaver,
arbejdsprocesser og kunder her

Lad os stå for rekruttering of onboarding af jeres næste Power BI konsulent

I Avenida har vi et hovedfokus på at gøre rekruttering men også onboarding af it-konsulenter så effektiv og gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Vi har en mange årig erfaring der strækker sig over årti, med at ansætte it-konsulenter i virksomheder og offentlige institutioner. Det er vores erfaring at selvfølgelig skal der først og fremmest være et match i faglig kompetence, men matchet mellem mennesket og virksomhedskulturen spiller også væsentlig ind på resultatet af samarbejdet.

Med det på plads vil vi meget gerne hjælpe jer med finde den helt rigtige Power BI konsulent og i første forsøg. Vi agere også gerne supplement til jeres øvrige rekruttering og vores service er ganske gratis og uforpligtende indtil der er skrevet kontrakt mellem virksomhed og konsulent.

Der er det ikke helt gratis længere samt vi Avenida, forpligter os til at sørge for et stærkt og godt samarbejde i kontraktforløbet.

Brug for en specialist?

Ring til os

Eller brug formularen, så kontakter vi dig

Avenida kunde forside